Yapı Kredi Altın Hesabı Özellikleri 2020

Sıradaki içerik:

Yapı Kredi Altın Hesabı Özellikleri 2020

Kuveyt Türk Altın Hesabı Özellikleri 2020

391 okunma — 09 Aralık 2021 11:34
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Kuveyt Türk Altın Hesabı Açma 2020

Altın birikiminde en zorlanılan konu kaybolmasına ve çalınmasına açık bir halde olmasıdır. Bu durumla karşılaşmamak için altın birikimlerinizi Kuveyt Türk bankasında biriktirebilirsiniz. Bankada vadeli ve vadesiz olacak şekilde hesap açabilirsiniz. İster 1 gram altınınızla ister 1000 g altınınızla hesap açabilirsiniz. Altın hesabı açarken alt limitini siz belirlersiniz. Kuveyt Türk bankası kullanıcı olmasanız bile altın hesabı açabilirsiniz. Şubelere giderek müşteri temsilcinize altın hesabı açma isteğinizi söyleyebilirsiniz. Şubeye giderken kimlik belgenizle ve ikametgâh kağıdınızı yanınıza almalısınız. Vadeli altın hesabınızı veya vadesiz altın hesabınıza göre altın birikim sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Kuveyt Türk bankası kullanıcı iseniz şubelere gitmeden altın hesabı açabilirsiniz. İnternet, telefon ve mobil bankacılık hizmetiyle kolayca altın hesabı açabilirsiniz. Altın hesabı açma konusunda detaylı bilgileri bu yazımızda okuyabilirsiniz.

Kuveyt Türk Turkuaz Katılma Hesabı 2020

Turkuaz katılma hesabı bir nevi vadeli altın hesabıdır. Turkuaz katılma hesabı ile altınlarınızı biriktirirken çok daha kazanabilirsiniz. Turkuaz altın hesabınızda altının kurdan yararlanırken aynı zamanda vadeye göre faiz uygulayabilirsiniz. Turkuaz katılma hesabını açarken limitinizi siz belirliyorsunuz. İstediğiniz gram altınla veya ona karşılık gelen TL cinsi ile altın hesabı açabilirsiniz. Altın hesabınızı 31 günden 364 gün arası vade ile açabilirsiniz. Belirlediğiniz vade süresince altınlarınızı bankadan çekemezsiniz. Altın birikiminizi 1 yıldan fazla bankada tutamazsınız. Turkuaz katılma hesabınız ile yüzde 85 kar ile birikim elde edebilirsiniz. Altınlarınızı alacağınız zaman yüzde 15 mevduat vergisi alınmaktadır. Bu vergi biriktirdiğiniz ana altın hesabından alınmaz. Mobil uygulamadan veya www.kuveytturk.com adresinden turkuaz katılma hesabı açabilirsiniz. Bireysel girişiniz ile siteye girdikten sonra ‘Döviz Hesaplarım’ menüsünü seçmelisiniz. İnternet şifresine sahip değilseniz ‘Şifremi Unuttum’ menüsünden yeni şifre edinebilirsiniz. Altın hesabı açarken ve yeni şifre alacakken bilgilerinizin güncel olmasına dikkat etmelisiniz. Döviz hesaplarımdan ‘Altın Turkuaz Katılma Hesabı’nı seçmelisiniz. Altın limitinizi ve vadenizi belirledikten sonra çok kısa bir sürede hesabınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca Kuveyt Türk resmi internet adresinden kazancınızı hesaplayabilirsiniz. İnternet adresine girerek arama butonuna ‘Turkuaz Katılma Hesabı’ yazmalısınız. O sayfanın en alt tarafına gelerek ‘Kar Payı Hesaplama’ yerinden karınızı hesaplayabilirsiniz. 444 0 123 numaralı çağrı merkezinden güncel faiz oranlarını öğrenebilirsiniz.

Kuveyt Türk Vadesiz Altın Hesabı 2020

Altın birikiminizle istediğiniz zaman alım satım yapmak istiyorsanız vadesiz altın hesabı açmalısınız. Vadesiz altın hesabı açarsanız faizsiz bir şekilde birikim elde edebilirsiniz. Fikrinizi değiştirirseniz vadesiz altın hesabınızı turkuaz katılım hesabınıza çevirebilirsiniz. Bunu yaparken hiçbir hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Kuveyt Türk mobil uygulamasından veya çağrı merkezinden altın hesabınızı çevirebilirsiniz. Kuveyt Türk müşterisi değil iseniz belirli bir ücret karşılığında vadesiz altın hesabı açabilirsiniz. Vadesiz altın hesabınızı kaç gram altın ile açacağınızı siz belirleyebilirsiniz. Ziynet eşyalarınızı belirli günlerde bankalara getirerek saf altına çevirebilirsiniz. Vadesiz altın hesabınızdaki altınları istediğiniz sürede bankada bulundurabilirsiniz. Kuveyt Türk mobil uygulamasından talimat verirseniz, sizin için altın piyasasını titizlikle izler. Belirlediğiniz fiyattan sizin için altın alımı yapmasını isteyebilirsiniz. Mobil uygulamadan ve internet bankacılığından altın alımını gece veya gündüz gerçekleştirebilirsiniz. Biriktirdiğiniz altın birikimlerinizi istediğiniz zaman nakitte çevirebilirsiniz. Altınlarınızı TL cinsinin yanında Euro veya Dolar’ a çevirebilirsiniz. Düğünlerde, sünnetlerde veya altın günlerinde hazır çeyrek altınınızı almak isteyebilirsiniz. Bunun için altınınızı vadesiz hesaba yatırırken ‘Çeyrek Altın’ menüsüne yatırmalısınız. Böylelikle getirdiğiniz çeyrek altınlar altın ekspertizi tarafından gram altına çevrilmez. İstediğiniz zaman şubelere giderek çeyrek altın şeklinde alabilirsiniz. Kuveyt Türk şubelerine mesai saatleri içerisinde gitmelisiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli