2022 Eczacı Maaşı

Sıradaki içerik:

2022 Eczacı Maaşı

Android Kendi Kendine Uygulama Yüklüyor Virüs Olabilir mi?

9358 okunma — 10 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Android Kendi Kendine Uygulama Yüklüyor

Android kendi kendine uygulama yüklüyor problemi virüs belirtisi olabilir. Android cihaz kullanan birçok kişi bu tarz problemlerle karşı karşıya kalabiliyor. Sebepsiz yere cihazlar uygulama yüklendiğinde mutlaka bu durumun nedenlerini araştırmanız gerekiyor. Ancak bu süreçte dikkat edilmesi gereken yapılan işlemin mevcuttaki program güncellemeleri ile sıfırdan program yüklemenin karıştırılmamasıdır.

Cihazlar zaman zaman güncelleme işlemi yaparlar. Bu durum gayet normal karşılanan bir durumdur. Ancak sıfırdan alakasız bir program yükleniyor ise mutlaka cihazınız için bir virüs taraması yaptırmalısınız. Aksi halde yüklenen programlar nedeniyle adres ve şifrelerinizin çalınma riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Android kendi kendine uygulama yüklüyor sorunu yaşıyorsanız bu sorunun çözümlenmesi için mutlaka cihazınızı inceletmeniz gerekiyor.

Android Kendi Kendine Uygulama Yüklüyor Sorunu

Android kendi kendine uygulama yüklüyor sorunu yaşıyorsanız bu sorunun mutlaka ilk olarak sorunun nedeni hakkında bilgi edinmeniz gerekiyor. Cihazınızın bu tarz sorunlar yaşamaması için şu önlemleri alabilirsiniz:

  • Otomatik indirme özelliğini kapatın.
  • Güncellemeleri kapatın. Kendiniz manuel olarak gerçekleştirin.
  • Telefonda bir virüs koruma programı kullanın.
  • Sık sık virüs taramasından geçirin.

Eğer virüs kaynaklı bir sorun var ise telefonunun mutlaka format işleminden geçirilmesi gerekir. Sorunu gidermek için format atmak en etkili yollardan biridir. Ancak bu süreçte de dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Format işlemi için bu konuda bilgili olan kişilerden destek almak gerekir.

Kendi Kendine Uygulama Yüklüyor Çözümü

Android kendi kendine uygulama yüklüyor sorunu yaşayan kişilerin dikkat etmesi gereken birçok önemli nokta bulunuyor. İlk olarak cihazınızda virüs varsa bu virüsün cihaza ne kadar zarar verdiğini anlayabilmektir. Dosyalarınıza sızan bir virüs ilerleyen süreçte daha da büyük zararlar verebilmektedir.

Android cihazlara virüs bulaştığında format atarken cihaz içerisindeki bilgilerin kaybolmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. Yedekleme işlemlerinizi yapmanız büyük önem taşıyor. Bu dosyaları yeniden cihaza yüklemeden önce cihazda bir virüs koruma programı olduğundan da mutlaka emin olmalısınız. Aksi halde aynı sorun kendini kısa süre içerisinde tekrar edebilir. Uygulamaların otomatik güncellemelerini ve tüm otomatik indirmeleri pasif hale getirmeniz gerekir.

Ücretsiz Numara Sorgulama Nasıl Yapılır? makalemizi incelemeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli