Pilot Maaşları 2022

Sıradaki içerik:

Pilot Maaşları 2022

İki Android Telefonu Birbirine Bağlamak Nasıl Yapılır?

7033 okunma — 07 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

İki Android Telefonu Birbirine Bağlamak

İki Android telefonu birbirine bağlamak çeşitli programlarla mümkün olabilir. Günümüzde bu alanda birçok önemli uygulama bulunuyor. Dünya genelinde birçok kişi birden fazla Android telefon ve tablet kullanıyor. Bu nedenle de çok yaygın olarak kullanılan bu cihazları zaman zaman takip etme gereği duyabilirsiniz. Birden fazla Android telefonu ya da tableti olan kişiler için bu cihazları birbirine bağlamak son derece kolay olabilmektedir.

Cihazları birbirine bağlamak isterseniz tek yapmanız gereken bu konuda gereksinimlerinize yanıt veren bir uygulama bulmaktır. İki Android telefonu birbirine bağlamak konusunda profesyonel uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamaların her birinin farklı kullanım amaçları olduğunu kesinlikle unutmamanız gerekiyor.

Android Cihazları Birbirine Bağlamak İçin Uygulama

İki Android telefonu birbirine bağlamak için en uygun uygulamayı seçmek gerekiyor. Bu uygulamaları seçtikten sonra kullanım detaylarını öğrenmelisiniz. En çok kullanılan cihaz bağlama uygulamaları arasında şunlar yer alıyor:

  • TeamViewer
  • Jon.me
  • RemoDroid
  • Android VNC Viewer
  • Tablet Remote

Bunlar en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Özellikle TeamViewer profesyonel kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Bilgisayar, tablet ve telefonları bağlamada çok etkili uygulamalardır. Ancak bunları kullanabilmek için kendi içerisinde işlemlerin ne şekilde yapıldığını bilmek gerekiyor.

Android Cihazlar Birbirine Nasıl Bağlanır?

İki Android telefonu bağlamak konusunda dikkat etmeniz gereken husus her uygulamanın kullanım şeklidir. TeamViewer uygulamasını kullanmak için her iki cihaza da bu uygulamanın yüklenmiş olması gerekiyor. Bir cihaza bağlanmak istediğinizde o cihazda açtığınız programdaki ID ve parolayı diğer cihazdan yazmanız gerekiyor. Sonrasında kolayca cihaza bağlantı gerçekleşir. Ancak internete bağlı olunması son derece önemli bir detaydır.

Join.me uygulaması da çok fazla kullanılan Android cihaz bağlama uygulamaları arasında yer alıyor. Cihazlarınızı uzaktan kontrol etmek için bu uygulamayı cihaza indirmeniz gerekiyor. LogMeln firması tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Kendi cihazlarınızı olduğu gibi arkadaş ve aile üyelerinizin cihazlarındaki sorunları çözmek için de kullanılabilecek işlevsel uygulamalar arasındadır. RemoDroid telefon PC ve Mac gibi cihazları uzaktan kontrol edebilmenize olanak tanıyan uygulamalar arasındadır.

Pubg Mobile Hile Nasıl İndirilir Android Bütün Detayları ile sizlere aktardık.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli