AFK Arena Hızlı Gelişme, Level Atlama Rehberi ve İpuçları

Sıradaki içerik:

AFK Arena Hızlı Gelişme, Level Atlama Rehberi ve İpuçları

Rise of Kingdoms: Birlik Rehberi

10363 okunma — 20 Aralık 2019 20:55
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Rise of Kingdoms 1

Rise of Kingdoms oyunu uzun bir süredir oyuncular tarafından severek oynanmaktadır. Oyun bir nevi Clash Of Clans mantığında ilerlemektedir ancak tam olarak öyle değildir. Çok daha farklı binaları birlikleri ve diğer özellikleri ile ondan ayrılmaktadır. Oyun içerisinde birlik sistemi bulunmaktadır demiştik. Bu birlikte sistemi tıpkı Clash Of Clans oyununda olduğu gibi birlikler topluluğu halinde ilerlemektedir. Oyuncuların kurdukları birlik merkezi ve 500 mücevher ile birlik oluşturmak mümkün olmaktadır. Birlik oluşturduktan sonra birliğinize katılım sağlayabilecek oyuncular bulabilirsiniz. Kendi arkadaşlarınızı birliğinize ekleyebilmektesiniz. Böylelikle aynı çatı altında bulunarak birlik halinde çeşitli faaliyetler yapabilirsiniz. Rise of Kingdoms bu anlamda oldukça sosyal bir oyundur diyebiliriz. Her an diğer oyuncular ile irtibat halinde olmaktasınız. BlueStacks ile birlikte de bilgisayar üzerinden oynama imkânınız bulunmaktadır.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Rise of Kingdom ’u bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Birlik İçerisinde Bulunan Özellikler


Oyunda birlik içerisinde bulunduğunuzda size özel bir ekran açılmaktadır. Bu ekranda birliğinizde bulunan üyelerin herhangi bir savaş halinde olup olmadığını rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Eğer ki birliğinizdeki bir üye savaş halinde ise ona destek kuvvet gönderebiliyorsunuz. Böylelikle birlik içerisinde yardımlaşma faaliyetleri görülebiliyor. Siz de bir savaşa katılırsanız başka bir birlik üyesi size destek kuvvet gönderebiliyor. Rise of Kingdoms oyununun sunduğu bu birlik özelliği birçok savaşın daha aksiyon dolu geçmesini sağlamaktadır. Böylelikle birlikler arası mücadele daha rekabet dolu geçmektedir. Bundan ayrı olarak herhangi bir birlik üyesi barbar ile de savaşıyorsa rahatlıkla oradan görülebilmektedir.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!


BlueStacks
tarafından sunulan oyunda birlikler çeşitli binalar kurabilmektedirler. Bu binalardan biraz bahsedecek olursak Merkez Kale diye adlandırdığımız binanın gereksinimi en az 20 birlik üyesi olmaktadır ve 500.000 birlik gücü bulunması gerekmektedir. Bu gereksinimler yeterli olduğu takdirde istenilen zamanda inşası yapılabilmektedir. Diğer bina olan Birlik Kalesi Seviye 1 en az 50 birlik üyesi ve 5.000.000 birlik gücü istemektedir. Birlik Kalesi Seviye 2 ise en az 50 birlik üyesi ve 5.000.000 birlik gücü istemektedir. Rise of Kingdoms oyunu içerisinde birlik kalelerinin etrafında birlik üyelerinin şehirleri bulunmaktadır. Birlik kalesi çevresine kendi şehrinizi de kolayca taşıyabilmektesiniz.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Birlikler içerisinde bina inşalarında yardım etme gibi çeşitli özellikler bulunmaktadır. Herhangi bir birliğin bina geliştirmesine diğer birlik üyesi destek olabilmektedir. Bundan ayrı olarak birlik ambarı da bulunmaktadır. Bu birlik ambarı içerisinde sadece lider istediği zaman ambar içerisindeki kaynakları kullanabilmektedir. Ancak diğer birlik üyeleri de ambardan nelerin neye kullanıldığını takip edebilmektedir. Bir diğer birlik özelliği ise birlik dükkânıdır. Bu birlik dükkânından çeşitli hızlandırmalar ve takviyeler satın alabilmektesiniz. Bunlar da sizin oyun içi faaliyetlerinizde oldukça fayda sağlayacak türdendir.

Rise Of Kingdom’u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Rise of Kingdoms Birliğin En Büyük Avantajı


Rise of Kingdoms oyunu birlik rehberi için bahsedeceğimiz son şey ise teknoloji unsurudur. Eğer ki birlik üyesi iseniz size özel bir araştırma ağacı açılıyor. Bu araştırma ağacından araştırmalar yapılıyor ve bu araştırma sonuçlarından bütün birlik üyeleri faydalanabiliyor. Örnek verecek olursak bina inşası gibi teknik konularda çeşitli yüzdelerde hızlandırmalar mümkün olabilmektedir. Araştırma yaptıkça çok daha farklı geliştirmeler elde edebilir ve diğer birlik üyelerinin de faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
Oyun içerisinde birliğe katılırsanız çok daha hızlı bir şekilde gelişim gösterirsiniz. Gerek şehriniz olsun gerekse savaşlarda göstereceğiniz faaliyetler olsun oldukça fark edecektir. Özellikle birlik ile birlikte elde edeceğiniz geliştirmeler ve araştırmalar sayesinde çok daha ileri düzey bir oyuncu olabilme şansına sahip olabileceksiniz. BlueStacks ile birlikte oyuna hızlı bir şekilde giriş yapın.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Rise Of Kingdoms (Civilizations) ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Rise Of Kingdoms ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar
  • Oyun Haber TR 4 yıl önce
  • […] göz atmak ve güncel haberlerden anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Rise of Kingdoms: Birlik Rehberi başlıklı haberimizde ilginizi […]