En İyi Oyunlar 2022

Sıradaki içerik:

En İyi Oyunlar 2022

The Witcher Serisi Neden Efsane

2164 okunma — 02 Kasım 2022 00:30
avatar

farde

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Makale 8 19

The Witcher Serisi Neden Efsane

The Witcher Serisi Neden Efsane The Witcher serisi, tüm zamanların en popüler video oyunu serilerinden biridir. Oyunlar Andrzej Sapkowski’nin romanlarına dayanıyor ve profesyonel bir canavar avcısı olan Geralt of Rivia’nın hikayesinitakip ediyor. Oyunlar güzel grafikleri, derin ve ilgi çekici hikayeleri ve karmaşık karakterleri ile bilinir. Serinin ilk oyunu 2007’de piyasaya sürüldü ve en son giriş 2015’te piyasaya sürüldü. Franchise dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı ve çok sayıda ödül kazandı.

The Witcher 3: Wild Hunt: Şimdiye kadar yapılmış en iyi açık dünya RPG’lerinden biri

The Witcher 3: Wild Hunt, şimdiye kadar yapılmış en iyi açık dünya RPG’lerinden biridir. Detaylarla, ilginç karakterlerle ve zorlu seçimlerle dolu geniş ve sürükleyici bir dünyaya sahip. Oyunun mücadelesi yoğun ve zorlu ve hikayesi ilgi çekici ve iyi yazılmış. The Witcher 3: Wild Hunt, açık dünya RPG hayranlarının mutlaka oynaması gereken bir oyundur.

Makale 8 18

Karakterler

The Witcher ile aynı başarı seviyesine sahip birkaç video oyunu serisi var. Aynı adlı kitap serisine dayanan franchise, her yeni sürümde eleştirel ve ticari beğeni topladı. Bu başarının bir kısmı, oyuncuların yıllar içinde tanıdığı ve sevdiği güçlü karakterlerden kaynaklanıyor. Geralt, Yennefer ve Ciri, herhangi bir video oyunu serisindeki en iyi karakterlerden bazılarıdır.

Geralt, ekstra güç ve yeteneklerle mutasyona uğramış, kiralık bir canavar avcısı olan itibarlı witcherdır. Asıl amacı evlat edindiği kızı Ciri’yi bulmak olan huysuz ama sevimli bir kahramandır. Yennefer, Geralt’ın karmaşık bir geçmişi olan güçlü bir büyücüdür. Son derece bağımsızdır ve her zaman inandığı şeyi savunur – bu Geralt’a karşı gelmek anlamına gelse bile.

Dünya

The Witcher serisi dünyayı oluşturan ilginç yerler ve insanlarla dolu. İlk yer, hikayenin geçtiği Kıta. Kara kütlesi çok büyük ve farklı kültürler, ırklar ve siyasi gruplarla dolu. Aynı zamanda birçok garip yaratık ve canavara da ev sahipliği yapıyor. Sonra her zaman birileriyle savaş halinde olan güçlü bir ulus olan Nilfgaard İmparatorluğu var. Doğayla uyum içinde yaşayan barışçıl bir insan grubu olan Freyalar da var. Son olarak, birçok savaştan geçmiş, gururlu ve kadim bir ırk olan elfler var. Hepsi The Witcher dünyasının önemli oyuncuları ve onun zenginliğine ve karmaşıklığına katkıda bulunuyorlar.

Hikaye

The Witcher serisi, oradaki en popüler ve tanınmış video oyunu serilerinden biridir. Ve haklı olarak – The Witcher oyunlarındaki hikayeler birçok farklı dönemeçle karmaşık ve ilginçtir.

The Witcher’ı bu kadar özel yapan şeylerden biri de hikayelerin farklı bakış açılarından anlatılması. Dünyaca ünlü bir witcher olan Geralt olarak oynuyorsunuz, ancak hikayeyi Ciri ve Triss gibi diğer karakterlerin bakış açısından da görüyorsunuz. Bu, hikayedeki olayları farklı açılardan görmenize ve neler olup bittiğinin tüm farklı yönlerini gerçekten anlamanıza olanak tanır.

Sadece bu değil, The Witcher hikayeleri de inanılmaz derecede ayrıntılı ve nüanslı. Her üç oyunda da birçok siyasi entrika, arkadan bıçaklama ve sırlar açığa çıkıyor.

Sitemize GOOGLE’dan ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli