Bir Zamanların Efsanesi Metin2

Sıradaki içerik:

Bir Zamanların Efsanesi Metin2

En İyi Oyunlar 2022

1102 okunma — 29 Ekim 2022 19:11
avatar

farde

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Makale 8 2

En İyi Oyunlar 2022

En İyi Oyunlar 2022 Dünya heyecanla yeni nesil konsolların çıkmasını beklerken, oyuncular şimdiden 2022’nin en iyi oyunlarını bekliyor. İşte en çok beklenen oyunlardan bazıları:

“Halo 6”: Son derece popüler Halo serisinin bir sonraki bölümü kesinlikle 2022’nin en iyi oyunlarından biri olacak. Halo 5: Guardians büyük bir başarıydı ve hayranlar Halo 6’yı sabırsızlıkla bekliyor. Xbox Series X için geliştirme ve Xbox hayranları için olmazsa olmaz bir oyun olacağından emin olabilirsiniz.

“Grand Theft Auto VI”: Rockstar Games’in merakla beklenen açık dünya aksiyon oyununun da 2022’de çıkması bekleniyor. Grand Theft Auto V büyük bir başarıydı ve GTA VI’nın daha da büyük ve daha iyi olacağı kesin. , Bununla birlikte, zaten çok fazla yutturmaca üreten birkaç başlık var. Bunlar arasında “Cyberpunk 2077”, “Halo Infinite” ve “Borderlands 3” bulunmaktadır. Bu oyunların üçü de merakla bekleniyor ve oyuncular arasında hit olacağından emin olabilirsiniz.

Makale 8 1

Siberpunk 2077

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve CD Projekt tarafından yayınlanan yaklaşan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, orijinal Cyberpunk 2020 rol yapma oyununun olaylarından elli yedi yıl sonra, insanların vücutlarına ileri teknolojinin implante edildiği bir dünyada geçiyor.

Cyberpunk 2077, video oyunlarında eşi görülmemiş bir ayrıntı düzeyiyle tüm zamanların en iddialı video oyunlarından biri olarak tanımlandı. Oyunun geliştiricileri, inandırıcı ve gerçekçi, yaşayan, nefes alan bir dünya yaratmayı hedeflediklerini söylediler.

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak 2022’de çıkması bekleniyor.

The Witcher

The Witcher, 2022’nin en iyi oyunlarından biridir. Oyun 19 Mayıs 2022’de piyasaya sürüldü ve büyük beğeni topladı. Oyun, Kıta’nın ortaçağ dünyasında geçiyor ve canavarları avlayan bir Witcher olan Geralt of Rivia’nın hikayesini takip ediyor.

Oyunun açık dünya ortamı çok geniş ve yapılacak çeşitli şeylerle dolu. Oyuncular farklı şehirleri ve kasabaları keşfedebilir, canavarları avlayabilir ve yan görevleri tamamlayabilir. Savaş sistemi de çok iyi yapılmış, oyuncuların düşmanlarını yenmek için çeşitli silahlar ve büyüler kullanmalarına izin veriyor. Genel olarak, The Witcher kaçırılmaması gereken mükemmel bir oyundur.

Halo Infinite

Halo Infinite, 2022’nin en çok beklenen oyunlarından biri. Oyun, Xbox Series X ve PC için çıkacak ve Halo 5: Guardians olaylarından sonra geçen yepyeni bir hikayeye sahip olacak. Halo Infinite ayrıca, 100 oyuncuyu son adam maçında karşı karşıya getiren “Battle Royale” adlı yeni bir çok oyunculu modu da tanıtacak. Muhteşem grafikleri, sürükleyici oynanışı ve heyecan verici yeni özellikleriyle Halo Infinite, 2022’nin en iyi oyunlarından biri olacağından emin.

Sitemize GOOGLE’dan ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli