The Witcher Serisi Neden Efsane

Sıradaki içerik:

The Witcher Serisi Neden Efsane

League Of Legends Nedir?

2370 okunma — 02 Kasım 2022 18:18
avatar

farde

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Makale 8 25

League Of Legends Nedir?

League Of Legends Nedir League of Legends, Warcraft III: The Frozen Throne modu Defense of the Ancients’a dayanan beş oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası video oyunudur. Geliştirici Riot Games tarafından tasarlanan League of Legends, Ekim 2009’da gayri resmi olarak piyasaya sürüldü. Oyun, mikro dönüşümler tarafından desteklenen, oynaması ücretsiz bir oyundur. Oyuncular, benzersiz yeteneklere sahip bir “şampiyon”un kontrolünü üstlenir ve diğer oyuncu veya bilgisayar kontrollü şampiyonlardan oluşan bir takıma karşı savaşır. Amaç, savunma yapıları tarafından korunan bir üssün kalbinde yer alan bir yapı olan rakip takımın “bağını” yok etmektir.

League of Legends, her gün milyonlarca oyuncunun rakiplerine karşı savaşmak için giriş yaptığı, dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Oyun, stratejik derinliği, bağımlılık yaratan oynanışı ve oyuncuları saatlerce meşgul etme yeteneği nedeniyle övüldü.

Makale 8 26

Oynanış

League of Legends, Warcraft III: The Frozen Throne modu Defense of the Ancients’a dayanan beş oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası video oyunudur. Geliştirici Riot Games tarafından tasarlanan League of Legends, Ekim 2009’da gayri resmi olarak piyasaya sürüldü. Oyun, mikro dönüşümler tarafından desteklenen, oynaması ücretsiz bir oyundur. League of Legends, en popüler İnternet oyunlarından biridir. Riot Games’e göre 650 milyon kişi tarafından oynanıyor.

League of Legends, üç ana oyun içi para birimi etrafında döner. Etki Puanları (IP), şampiyonların, rün sayfalarının ve çeşitli güçlendirmelerin kilidini açmak için kullanılan birincil para birimidir. Riot Puanları (RP), gerçek dünya para birimiyle satın alınabilen veya belirli promosyonlar yoluyla kazanılabilen alternatif bir para birimidir.

Karakterler

League of Legends, rakiplerinin üssünü yok etmek için beş oyuncudan oluşan iki takım olarak oynanır. Her üs, kendisine giden üç şerit tarafından savunulur ve her takımdan beş oyuncu kendi ayrı üssünde başlar. Oyuncular, her biri benzersiz yeteneklere, güçlü ve zayıf yönlere sahip 120’den fazla şampiyondan oluşan bir kadro arasından seçim yapabilir.

Oyuncular seviye kazandıkça yeni yeteneklerin kilidini açar ve istatistiklerini artırırlar. Kazanan maçlar, oyuncuları, şampiyonlarının yeteneklerini ve istatistiklerini geliştirmek için öğeler satın almak için kullanılabilecek deneyim puanları ve oyun içi para birimi ile ödüllendirir.

Sitemize GOOGLE‘dan ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli