En Popüler FPS Oyunları

Sıradaki içerik:

En Popüler FPS Oyunları

En İyi GTA Oyunu Hangisi

1007 okunma — 25 Ekim 2022 21:24
avatar

farde

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Makale 2022 10 25T212148.544

En İyi GTA Oyunu Hangisi

En İyi GTA Oyunu Hangisi Grand Theft Auto oyunları, çeşitli nedenlerle oyuncular arasında popülerdir. Oyunlar açık dünyadır ve oyuncuların görevleri kendi hızlarında keşfetmelerine ve tamamlamalarına olanak tanır. Buna ek olarak, oyunlarda oyuncuların kullanabileceği çok çeşitli araç ve silahların yanı sıra onları meşgul edecek çeşitli yan görevler ve aktiviteler bulunur.

Grand Theft Auto serisinde, sürükleyici bir açık dünya deneyimi arayan veya sadece biraz kargaşaya neden olmak isteyen herkes için bir şeyler var. Seride bu kadar çok oyun varken hangisinin en iyisi olduğuna karar vermek zor olabilir. Ancak, incelemelerine ve derecelendirmelerine göre en iyi GTA oyunlarının bir listesini hazırladık.

Makale 2022 10 25T212159.942

En iyi GTA oyunu: Vice City

En iyi GTA oyunu söz konusu olduğunda net bir fikir birliği yoktur. Bazı oyuncular GTA V veya GTA: Online gibi daha yeni sürümleri tercih ediyor. Diğer oyuncular, Vice City gibi eski klasiklere yemin ediyor. Burada, hangisinin en iyi GTA oyunu olduğunu belirlemek için tartışmanın her iki tarafına da bir göz atacağız.

Yeni oyunları tercih edenler, ana nedenleri olarak gelişmiş grafikleri ve oynanışı gösteriyor. Ayrıca, mevcut olan çok çeşitli görevlerin ve yan görevlerin tadını çıkarırlar. Birçokları için bu yeni oyunların çok oyunculu yönü bir başka büyük satış noktasıdır.

Öte yandan, Vice City’yi tercih edenler genellikle daha “açık dünya” hissini ana avantajlarından biri olarak belirtiyorlar. Ayrıca 1980’lerin ortamının ve müziğinin tadını çıkarırlar.

Vice City neden en iyi GTA oyunudur: hikaye, grafikler, müzik

2000’lerin başında, Grand Theft Auto serisi ilk kez ana akım popülerlik kazanmaya başladığında, oyuncular Vice City ile tanıştırıldı. 1986 Miami’de geçen Vice City, zamanının en sürükleyici ve ikonik açık dünya oyunlarından biriydi. Yenilikçi hikayesi ve karakterlerinden etkileyici grafiklerine ve akılda kalıcı film müziklerine kadar Vice City’de sevilecek çok şey vardı. İşte bu yüzden hala şimdiye kadar yapılmış en iyi GTA oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

Vice City’yi bu kadar özel yapan şeylerden biri de ortamıydı. Sadece büyük bir ABD şehrinde geçen ilk açık dünya oyunlarından biri olmakla kalmadı, aynı zamanda 1980’lerde Miami’nin görünümünü ve hissini mükemmel bir şekilde yakaladı. Oyunun sanat tarzı inanılmaz derecede farklı ve şaşırtıcı derecede iyi eskimiş.

Sitemize GOOGLE‘dan ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli