FPS Oyunu Nedir

Sıradaki içerik:

FPS Oyunu Nedir

En Popüler FPS Oyunları

492 okunma — 22 Ekim 2022 23:19
avatar

farde

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Makale 11

En Popüler FPS Oyunları

En Popüler FPS Oyunları FPS oyunları, piyasadaki en popüler video oyunlarından bazılarıdır. Tüm platformlarda, dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından beğeniliyorlar. FPS oyunları genellikle hızlı refleksler ve iyi nişan almayı gerektirir ve hem zorlu hem de heyecan verici olabilir. En popüler FPS oyunlarından bazıları Halo, Call of Duty ve Counter-Strike’dır.

Makale 12

Valorant

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, oynaması ücretsiz bir 5v5 taktik nişancı oyunudur. Microsoft Windows için 2 Haziran 2020’de piyasaya sürüldü. Oyun, yakın gelecekte ajanların insanüstü yeteneklere sahip olduğu bir dünyada geçiyor.

Valorant, Counter-Strike: Global Offensive ve Overwatch ile karşılaştırıldı. Eşsiz yeteneklere, silahlara ve karakterlere sahip karakter tabanlı bir sisteme sahiptir. Oyun, her tur başlamadan önce olduğu gibi oynamak için beş Temsilciden birini seçen oyuncularla, her biri beş dakikalık turlar halinde oynanır. Her Ajan, düşman ekibine karşı avantaj elde etmek için kullanılabilecek farklı yeteneklere sahiptir.

Oyunun amacı, iki bölgeden birine bomba yerleştirmek veya etkisiz hale getirmek ya da düşman ekibinin tüm üyelerini ortadan kaldırmaktır.

 

CS:GO

CS GO en popüler FPS oyunlarından biridir. Oynamayı benzersiz ve ilginç kılan birçok özelliğe sahiptir. Örneğin oyun, düzen ve tasarım açısından farklı olan çeşitli haritalara sahiptir. Bu, oyunculara oyunu oynarken seçebilecekleri birçok seçenek sunar. Ek olarak, CS GO’nun aynı zamanda çok aktif ve izlemesi heyecan verici bir rekabet sahnesi var. Zorlu ve rekabetçi bir FPS oyunu arayan oyuncular, CS GO oynamaktan kesinlikle keyif alacaklardır.

PUBG

Popülerlik açısından, PlayerUnknown’s Battlegrounds ile eşleşebilecek birkaç birinci şahıs nişancı oyunu var. Oyun elli milyonun üzerinde kopya sattı ve Steam’de en çok oynanan oyunlardan biri olmaya devam ediyor. PUBG’yi bu kadar popüler yapan nedir?

Cevabın bir kısmı, PUBG’nin bir Battle Royale oyunu olduğu gerçeğinde yatmaktadır. Bir Battle Royale’de, çok sayıda oyuncu, silahları toplamaları ve sadece bir oyuncu kalana kadar savaşmaları gereken bir adaya bırakılır. Bu formülün çok başarılı olduğu kanıtlanmıştır ve PUBG, türün öncülerinden biridir.

PUBG’nin popülaritesinin bir başka nedeni de erişilebilirliğidir. Oyun, PC, Xbox One ve hatta mobil cihazlar dahil olmak üzere çeşitli platformlarda oynanabilir.

Sitemize GOOGLE‘dan ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli