En İyi GTA Oyunu Hangisi

Sıradaki içerik:

En İyi GTA Oyunu Hangisi

Assassin’s Creed Serisi

791 okunma — 25 Ekim 2022 21:31
avatar

farde

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Makale 2022 10 25T212818.398

Assassin’s Creed Serisi

Assassin’s Creed Serisi Assassin’s Creed serisi, Ubisoft tarafından yaratılmış bir aksiyon-macera video oyunu serisidir. Serinin ilk oyunu 2007 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 11 ana oyun yayınlandı. Oyunlar çeşitli tarihsel dönemlerde kurulur ve özgür iradeye inanan Suikastçılar ile insanları daha büyük bir iyilik için kontrol etmeye inanan Tapınakçılar arasındaki çatışma etrafında döner.

Assassin’s Creed serisi 2020 itibariyle 155 milyonun üzerinde kopya satarak çok başarılı oldu. Oyunlar açık dünya oynanışları, tarihsel doğrulukları ve ilgi çekici hikayeleri nedeniyle övüldü. Bununla birlikte, tekrarlayan oyunları ve yenilik eksikliği nedeniyle de eleştirildiler.

Bu eleştirilere rağmen Assassin’s Creed serisi tüm zamanların en popüler video oyunu serilerinden biri olmaya devam ediyor ve yakın zamanda herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor.

Makale 2022 10 25T213007.958

İlk oyun: Artıları ve Eksileri

Assassin’s Creed, on yılı aşkın süredir piyasada olan popüler bir video oyunu serisidir. Serinin ilk oyunu 2007 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 11 ana oyun yayınlandı. Oyunlar çeşitli tarihsel dönemlerde ve mekanlarda geçiyor ve farklı suikastçıların hikayelerini takip ediyorlar.

İnsanların Assassin’s Creed oyunlarını oynamayı sevmesinin birçok nedeni var. Oyunlar görsel olarak çarpıcı ve oyunculara tarihin farklı bölümlerini keşfetme şansı sunuyor. Oynanış da çok zevkli ve mevcut sayısız yan görev ve aktivite nedeniyle çok fazla tekrar değeri var.

Ancak Assassin’s Creed serisinin bazı dezavantajları da var. En büyük şikayetlerden biri, oyunların çok sorunlu olabilmesi ve genellikle açılışta teknik sorunlar yaşamalarıdır. Ek olarak, bazı oyuncular hikayeleri karmaşık ve takip etmesi zor buluyor.

İkinci oyun: Artıları ve Eksileri

Assassin’s Creed, oradaki en popüler video oyunu serilerinden biridir. Ama oyunları oynamanın artıları ve eksileri nelerdir?

Assassin’s Creed oyunlarını oynamanın pek çok artısı var. İlk olarak, son derece popülerler, bu yüzden birlikte oynayacak birini bulabilmeniz için iyi bir şans var. İkincisi, görsel olarak çok çekicidirler ve harika grafiklere sahip olma eğilimindedirler. Üçüncüsü, oynanış genellikle oldukça sağlam ve dördüncüsü, genellikle ilginç hikayeleri var.

Ancak Assassin’s Creed oyunlarını oynamanın bazı dezavantajları da var. İlk olarak, oldukça şiddetli olabilirler, bu yüzden bu tür şeylere ilginiz yoksa, size göre olmayabilirler. İkincisi, oldukça uzun oyunlar olma eğilimindedirler, bu nedenle elinizde çok fazla zaman yoksa, en iyi seçim olmayabilirler.

Sitemize GOOGLE‘dan ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli