Ziraat Bankası Altın Hesabı Özellikleri

Sıradaki içerik:

Ziraat Bankası Altın Hesabı Özellikleri

PTT Bank Hesap Kapatma ve Silme İşlemleri

1604 okunma — 09 Aralık 2021 11:52
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

PTT BANK HESAP KAPATMA

Maaş hesabı başta olmak üzere birçok amaç ile bankalardan hesap açma işlemi yapılabilmektedir. Buna bağlı olarak da başka bir banka ile anlaşma sağlanması durumunda ne yazık ki bir önceki banka ile açılmış olan hesap kalabilmektedir.  Kalan hesaplar her bankaya ait bir hesap açılması ile tekrar eder. Sonra bir bakarsınız ki bütün bankalara ait hesaplarınız oluvermiş. Bazen aynı bankadan kredi çekebilmek için ya da nakit avans alabilmek için ikinci bir hesap açılmasını isterler. Bu durumda adınıza açılan hesaplar birikir. Hesap fazlalığı cüzdanınızda da her bankadan bir kart olması durumuna yol açar. Bu nedenle kullanmadığınız hesapların kapatılması oldukça olumlu bir yaklaşım olacaktır. PTT Bank hesap kapatma isimli yazımızı kullanmadığınız PTT Bank hesaplarını kapatma işlemlerini nasıl gerçekleştirmeniz gerektiği ile ilgili hazırladık. Bu yazımızdan yararlanarak sizler de PTT Bank hesaplarınızı anında kapatabilirsiniz.

PTT Bank Şube Yolu İle Hesap Kapatma

PTT Bank şubeleri oldukça çok amaçlı hizmet sunmaktadır. PTT Bank hesap kapatma işlemleriniz için size en yakın PTT Bank’ a gitmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede olabildiğince hızlı ve olabildiğince pratik şekilde hesap kapatma işlemleriniz gerçekleştirilir. Bunun için gişe işlemlerine yönelmeniz gerekmektedir. Gişe işlemlerinde PTT Bank hesabınızı kapatmak istediğinize yönelik bir beyan vermeniz ve size verilecek formu onaylayıp imzalamanız halinde anında hesap kapatma işlemi yapılacaktır.

PTT Bank Çağrı Merkezi Yolu ile Hesap Kapatma

PTT Bank çağrı merkezi iletişim numarası 444 1 788’dir. Bu numarayı dilediğiniz zaman aradığınızda PTT Bank müşteri temsilcilerine bağlanabilirsiniz. Tabi bunun öncesinde operatöre bağlanırsınız. Operatör ana menüyü saymaya başladığı zaman 0 ı tuşlayarak müşteri hizmetlerine bağlanmanız gerekmektedir. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğinizde hesabınızı kapatmak istediğinizi iletmeniz gerekmektedir. Görüşmeler kayıt altına alındığı için hesap kapatma işlemine telefon görüşmesinde onay vermeniz gerekmektedir. Banka yetkililerine hesabınızın kapatılmasını onayladıktan sonra, PTT Bank hesabınız kapatılmaya uygun kriterleri karşılıyorsa direkt olarak işlem kapatılacaktır.

PTT Bank İnternet Şubesi Yolu ile Hesap Kapatma

PTT Bank internet şubesi yeni yeni kendini geliştirmeye başlayan bir sitemdir. Bu sistem yapısı göz önünde bulundurulduğu zaman görülmektedir ki hesap kapatma işlemlerinde bakiyede borç ya da fazladan para bulunmadığı takdirde internet kanalı aracılığı ile de hesap kapatma işlemi yapılabilmektedir. PTT Bank İnternet şubesi yolu ile hesap kapatma işlemi gerçekleştirmek için yapılması gereken ilk adım internet şubesine giriş yapmaktır. Ardından hesap işlemleri ve hesap ayarları bölümünde ilerlediğinizde hesap kapatma işlemini en altta göreceksiniz. Hesap kapatmayı seçerek banka hesabınızı kapatmanız oldukça kısa süren bir işlemdir. Sizler de şubeye kadar yorulmayarak işlerinizi internet ortamından halledebilir ve PTT Bank internet şubesinden kullanmadığınız banka hesaplarınızı anında kapatabilirsiniz.

PTT Bank Mobil Bankacılık Yolu ile Hesap Kapatma

PTT Bank mobil bankacılık da tıpkı internet şubesinde olduğu gibi sıklıkla kullanılan bir bölümdür. PTT Bank mobil bankacılık yolu ile hesap kapatma işlemini sağlamak amacıyla telefon ya da tabletleriniz üzerinden PTT Bank uygulamasını indirmeniz ve buraya da mobil bankacılık şifresi ve müşteri numaranız ile giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınızdaki bakiyeleri transfer edebilirsiniz. Çünkü hesap kapatma işlemini yaparken hesabınızda hiçbir şekilde ek ücret olmaması gerekmektedir. PTT Bank mobil bankacılık her zaman kullanışlı bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde RFT ve havale işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ek hesap ya da bir başka PTT hesabını aynı kanal aracılığı ile açabilirsiniz. Hesap açma işlemini anında yapabiliyorken fazla ve kullanmadığınız hesaplarınızı da gene anında kapatmanız mümkün olmaktadır.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli