QNB Finansbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti Nedir?

Sıradaki içerik:

QNB Finansbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti Nedir?

Yapı Kredi Altın Hesabı Özellikleri 2020

481 okunma — 09 Aralık 2021 11:30
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

YapıKredi Altın Hesabı Açma 2020

Kazancınızı Dolar, Euro veya altın şeklinde birikime dönüştürebilirsiniz. Her bankanın birikimleriniz için sizlere çeşitli avantajlar sunmaktadır. Yapı Kredi bankası belirlediği altın günleri ile altın konusunda daha öne çıkmaktadır.  Ayın belirli günlerinde ve belirli şubelerinde ‘Altın Günleri’ düzenlenmektedir. Altın günlerini Yapı Kredi resmi internet sayfasından veya Yapı Kredi mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz. Size en yakın belirlenen Yapı Kredi şubesine getirerek altın eksperlerinin belirlediği değer karşılığında altın hesabınızı oluşturabilirsiniz.  Belirli altın günü düzenlenen şubelere getirerek birikiminizden daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Altın günlerine en az 50 gram altın ile hesap açabilirsiniz. Şubelere 10.00 – 16.00 saatleri arasında getirebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası müştericisi olmadan vadeli veya vadesiz altın hesabı açabilirsiniz. Altın günlerine ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz. Altın hesabınız seçtiğiniz faiz oranlarına ve vade süresine göre farklı kazanç sağlayabilirsiniz. Bu yazımızda Yapı Kredi faiz oranlarını ve vadeli – vadesiz altın hesapları avantajlarını daha detaylı bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Vadeli Altın Hesabı 2020

Yapı Kredi müşterisi iseniz internet üzerinden vadeli altın hesabı açabilirsiniz. Bireysel internet girişini yaptıktan sonra ‘ Yatırımlar’ menüsünü seçmelisiniz. Yatırımlar menüsünde bulunan ‘Yapı Kredi Vadeli Altın’ menüsüne girerek hesap oluşturabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası’nda daha önce açılmış hesabınız bulunmuyorsa yine internet üzerinden hesap açabilirsiniz. Bireysel giriş butonunda bulunan ‘ Diğer müşteriler’ kısmından hesap oluşturabilirsiniz. Yapı kredi vadeli altın hesabınızı 100 gramdan başlayarak 30 gün ve üzeri vadelerde kolayca açabilirsiniz. Birikimlerinize yüzde 12 ‘ ye varan vade uygulanmaktadır. Yapı Kredi bankasından en fazla 364 gün süren vade açabilirsiniz. Vadeli altın biriktirme formunda, bu bilgilere dikkat ederek doldurmalısınız. Yapı Kredi bankasında bulunan vadesiz altın hesabınızı istediğiniz zaman vadeliye çevirebilirsiniz.

Yapı Kredi Vadesiz Altın Hesabı 2020

Yapı Kredi Vadesiz Altın hesabı açarak birçok avantajlardan yararlanarak birikim sağlayabilirsiniz. Çalınma, dolandırılma veya benzeri durumlarla karşılaşmadan kolayca altın alım – satımı yapabilirsiniz. Yapı Kredi üzerinden yapacağınız altın işlemleriniz 995 / 1000 saflıkta büyük bir titizlikle gerçekleşmektedir. Yüzde yüz güvence ile ziynet eşyalarınızı veya Cumhuriyet altınlarınızı şubelerden saf altınlara çevirebilirsiniz. Yapı Kredi Bankasında en az 300 gramdan başlayarak vadesiz hesap açabilirsiniz. Yapı Kredi vadesiz hesabınızı çağrı merkezinden, şubelerden ve internet üzerinden açabilirsiniz. Yapı Kredi müşterisi olmadan da bu yollarla hesap açabilirsiniz. İstediğiniz zaman mobil uygulamadan veya ATM ‘lerden altınınızı nakit paraya çevirebilirsiniz. Eğer ATM’ler üzerinden işlem yapmak isterseniz banka kartınıza veya kredi kartınıza tanımlatmalısınız. Vadesiz altın hesabınızı Yapı Kredi çağrı merkezinden veya şubelerden tanımlatabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi mobil uygulaması ile başka hesaplara altın cinsinden havale yapabilirsiniz. Yapı Kredi bankasında yapacağınız maksimum altın işlem limiti 1000 gramdır. Vadesiz altın hesabı adı altında yapacağınız işlemler için hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Altınlarız 150.000 TL’ye kadar banka tarafından güvence altına alınmaktadır.

Yapı Kredi Altın Birikim Talimatı 2020

Bankadan vadeli veya vadesiz hesaptan ayrı olarak altın birikim talimatı verebilirsiniz. İster çocuklarınızın adına ister kendi adınıza birikim hesabı açabilirsiniz. Yapı Kredi çağrı merkezinden ve mobil uygulamasından talimatı kolayca verebilirsiniz. Birikim hesabınızı en az 100 TL olacak şekilde oluşturabilirsiniz. Euro veya Dolar cinsinden altın birikimi yapamazsınız. Her ay belirlediğiniz tutara karşılık gelen gram altın alabilirsiniz. Bu para tanımladığınız Yapı Kredi banka kartınızdan veya kredi kartınızdan alınır. İlk başta belirlediğiniz tutarın altına düşmediğiniz sürece altın birikim tutarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Daha fazla altın almak istiyorsanız belirli aylarda ‘Ara Ödeme’ yaparak alabilirsiniz. Yapı Kredi altın biriktirme iptal işlemlerinizi Yapı Kredi şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli