Halkbank Hesap kapatma ve Silme

Sıradaki içerik:

Halkbank Hesap kapatma ve Silme

Burgan Bank Hesap Silme Ve Kapatma İşlemleri

867 okunma — 09 Aralık 2021 11:45
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

BURGAN Bank Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

Bir bakıma bankaların güvenirlik ölçüsü müşteri sayısı ile doğru orantılıdır. Bu nedenden dolayı her bankada olduğu gibi Burgan Bankası da müşterilerini kaybetmek istemezler. Burgan Bank hesabınızı kapatırken bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu zorlukları yaşamadan Burgan Bank hesabınızı kapatmak isteyebilirsiniz. Detaylı olarak bahsettiğimiz ‘ Burgan Bank Hesap Kapatma ‘ adlı bu yazımızdan faydalanabilirsiniz. Bu bilgileri uyguladıktan sonra hesap kapatma işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

1. Burgan Bank Şube Aracılığı ile Hesap Kapatma

Hesap kapatma yöntemleri içerisinde en zorlayıcı yöntem gibi görebilirsiniz. Telefon ile arama veya internet üzerinden yapacağınız bankacılık işlemleriniz daha kolay halledebilirsiniz. Ama yüz yüze sağlıklı bir iletişim halinde hesabınızı kapatmak istiyorsanız Burgan Bank şubelerine gitmelisiniz. Şubelere giderken yanınıza kimlik belgenizi ve banka kartlarınızı almalısınız. Şubeye giriş yapmadan önce bankanın ATM ‘lerinden para durumunu bakabilirsiniz. Burgan Bank hesabınızda para bulunuyorsa buradan paranızı çekebilirsiniz. Hesabınızda kuruş cinsinden dahi para olmamasına dikkat etmelisiniz. Burgan Bank hesabınızda para bulunuyorsa hesabınızı kapatamazsınız. Şubelere giriş yaparak Burgan Bank çalışanları ile sağlıklı iletişime geçebilirsiniz. Hesap kapatma isteğinizden sonra hesap kapatma dilekçesi yazmalısınız. Dilekçenizi verdikten sonra kartlarınızı, mobil bankacılık ve internet hizmetinden yararlanamazsınız. Hesabınız dilekçe verdikten sonra 7 iş günü içerisinde kapanacaktır.

2.İnternet Bankacılığı ile Hesap Kapatma

Öncelikle Burgan Bankasının resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Siteye bireysel veya kurumsal kullanıcılar olarak giriş yapabilirsiniz. Giriş yaparken TC kimlik numaranızı ve şifrenizi kullanmalısınız. Burgan bankasını ‘Ek Kullanıcı’ iseniz ayrı bir giriş yapmalısınız. Ek kullanıcı şifrenizi Burgan Bank şubelerinden alabilirsiniz. Burgan bankın kurumsal müşterisi iseniz banka hesabınızı sadece şubelerden kapatabilirsiniz. Bireysel giriş müşterileri iseniz www.burganbank.com.tr  adresinden sadece ek hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Öncelikle banka sisteminde ek hesabınızda borç bulunuyorsa banka hesabınızı kapatamazsınız. Burgan Bank resmi internet adresinde ‘Ödemeler’ menüsünde ödeyebilirsiniz. Ek hesap borcunuzu kapattıktan sonra bahsedilen işlemleri tekrarlamalısınız.

3. Mobil Uygulaması ile Hesap Kapatma

Burgan Bankası ‘BurganBank’ adıyla mobil bankacılık hizmeti vermektedir. iPhone ve iPad kullanıcısı iseniz Apple Store’ dan, Android kullanıcısı iseniz Google Play’ den Burger Bank uygulamasını indirebilirsiniz. Burgan Bank mobil uygulaması ile ek hesaplarınızı kolaylıkla kapatabilirsiniz. Ek hesabınızı kapatmak için ‘Ek Hesaplarım’ menüsünü seçmelisiniz. Seçtiğiniz ek hesabınızdaki borçları ve para durumunu telefonunuzun sağ tarafından görebilirsiniz. Sağ tarafta bulunan bölümde her ikisi de 0 TL ise hesabınızı kapatabilirsiniz. Burgan Bank ana hesabınızı kapatmak istiyorsanız Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

4.Telefon Bankacılığı ile Hesap Kapatma

Burgan Bank müşteri temsilcinize 0 850 222 8 222 numarayı arayarak bağlanabilirsiniz. Telefon Bankacılık hizmetini kullanırken sizden herhangi bir şifre belirlenmeniz istenmez. Şifre olmadan telefon bankacılık hizmetini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Burga Bank çağrı merkezinden her türlü finansal işlemlerinizi ve bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Finansal işlemleriniz için 7 gün 24 saat içinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sadece Burgan Bank döviz alım satım işlemlerini mesai saatleri içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Numarayı aradıktan sonra ‘Sesli Yanıt Menüsü’ içeriğini dinlemelisiniz. Banka işlemleri hangi tuşta ise onu tuşlamalısınız. Burgan Bank müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra hesap kapatma isteğinizi söyleyebilirsiniz. Kapatma talebinizi açıkça nedenleri ile belirtmelisiniz. Burgan Bank çalışanları tarafından hesap hareketleriniz detaylı bir şekilde incelenmektedir. Hesabınızda bir sorun varsa müşterisi temsilciniz tarafından uyarılacaksanız. Hesabınızda bir sorun yoksa hesap kapatma işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcinizden ‘Hesap kapatma talebiniz alınmıştır’ cümlesini duymadan telefonu kapatmayınız.  Hesap Kapanma işleminiz 3 iş günü içerisinde gerçekleşecektir. Hesabınızın kapatılmasını teyit ettirmek için 3 iş gününden sonra çağrı merkezini arayabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli