Kuveyt Türk Altın Hesabı Özellikleri 2020

Sıradaki içerik:

Kuveyt Türk Altın Hesabı Özellikleri 2020

Aktif Bank Passolig Kartı İle Nasıl Kredi Başvurusu Yapılır?

307 okunma — 09 Aralık 2021 11:39
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Aktif Bankın sunmuş olduğu passolig kartı iki türü bulunmaktadır. Birincisi kredi kartı çeşidi ikincisi ise hesap kartı şeklinde olan passolig kartı.

Kredi kartı ve passolig olan kart için şöyle anlatabiliriz, bu kartlarla maçlara gidebilirsiniz. Stat girişlerinde zorunlu olarak passoligin olması gerekmektedir. Aksi durumlarda maçlara giremezsiniz. Bu kredi kartı özelliği bulunan passolig kartının avantajı bilet alırken bankamatik aramanıza gerek yoktur anlık olarak. Biletinizi aldıktan sonra ödeme yapabilirsiniz. Aynı zaman da bu kart ile alışveriş de yapmanız mümkün. Bu sebepten faydalı olabilir sizin için.

Banka hesabı ve passolig olan kart ise sadece normal bir mevduat hesabı olarak kullanmanın dışında passolig kart özelliğinin bulunmasıdır. Bu hesapta sadece paranız var iken maçlara gidebilmek adına passolig kartınızı kullanıp bilet alabilirsiniz. Eğer kartın hesabında para bulunmuyorsa o zaman karta para yüklemeniz gerekmektedir. Bunu da passolig merkezlerinden veya atm lerden yükleme yapabilirsiniz.

Aktif Bank Passolig Kartı ile Nasıl Kredi Başvurusu Yapılır?

Aktif bank passolig kartı ile kredi başvurularında bulunabilirsiniz. Bunun için bankanın atm lerine giderek veya telefon uygulaması, internet bankacılığı uygulamasından giriş yaparak buradan kredi talebinde veya başvurusunu da bulunabilirsiniz. Bunun için kartınızın bilgileri ile uygulamalar da üyelik almanız gerekmektedir. Bunları yaptıktan sonra uygulamaya giriş yaparak internet ortamından banka şubelerine gitmeden başvuruda bulunabiliriniz.

Bankanın şubelerine giderek de başvuruda bulunabilirsiniz. Bu başvuru süreçleri içerisin de etkili olacak durumlar şunlardır; eğer passolig kartınız aynı zaman da kredi kartı ise o zaman harcamalarınıza bakacaklardır ve kredi notunuzu değerlendireceklerdir. Tabi bunun yanı sıra sizin bankaya sunmuş olduğunuz gelir belgeniz var ise o geçerliliğini sağlayabilir veya sizden gelir belgenizi isteyebilir. Bu sebepten dolayı tüm bankaların aradığı şartlar ortalama olarak aktif bank içinde geçerlidir. Ek olarak en az 6 aydır sigortalı bir işte çalışmanız gerekmektedir. Eğer işyeriniz var ise o zaman en az 6 ay açık kaldığını belirten bir vergi levhanız ile gitmeniz gerekmektedir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli