Odeabank Kredi Kartı Blokesi Nasıl Kaldırılır

Sıradaki içerik:

Odeabank Kredi Kartı Blokesi Nasıl Kaldırılır

Akbank Altın Hesabı Özellikleri 2020

667 okunma — 09 Aralık 2021 11:58
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Akbank Altın Hesabı Açma 2020

Altın birikimlerinizi altın kurları artışına göre değerlendirirken aynı zamanda faiz getirisi olmasını istiyorsanız Akbank vadeli altın hesabı açabilirsiniz. Altın üzerinden hızlı alım satım işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız Akbank vadesiz altın hesabı açmalısınız. Vadeli – vadesiz altın hesapları ve cazip altın avantajları konuları hakkında detaylı bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Akbank Vadeli Altın Hesabı 2020

Akbank vadeli altın hesabınızı sadece Akbank şubeleri aracılığı ile açabilirsiniz. Akbank müşterisi olun ya da olmayın ek olarak vadeli altın hesabı açabilirsiniz. En yakın Akbank şubelerine giderken yanınızda bazı belgeleri almanız gerekmektedir. Nüfus cüzdanınız, ikametgâh belgeniz ve ek olarak adınıza düzenlenmiş abonelik faturanızı almalısınız. Yabancı uyruklu Akbank müşterileri iseniz yanınıza pasaportunuzu da almalısınız. Akbank mobil uygulamasından ve internet adresinden birikimlerinizi takip edebilirsiniz. Akbank müşterisi iseniz ‘Bireysel Giriş’ menüsünden kolayca birikiminize bakabilirsiniz. Akbank müşterisi değilseniz Akbank vadeli altın hesabınızı şubelerden aldığınız şifrenizle kontrol edebilirsiniz. Şubelerden aldığınız bir kullanımlık şifreyi güvenliğiniz için ayarlar bölümünden değiştirebilirsiniz. Vadeli altın hesabınızı en az 500 gram altın ile açabilirsiniz. Akbank bankasında 6 aydan 12 aya kadar vade sürenizi belirleyebilirsiniz. Bu hizmetlerin yanında Aralık ayı boyunca en az 100 gram altın getirerek vadeli altın hesabı açabilirsiniz. Aralık ayında getirdiğiniz 100 gram altına en az yüzde 1 faiz oranı uygulayabilirsiniz. Vade sonunda altınlarınızı alabilirsiniz. Her vadeli altın hesabında olduğu gibi yüzde 15 stopaj vergisi

Akbank Vadesiz Altın Hesabı 2020

Akbank vadesiz altın hesabınızı internet adresinden, telefon bankacılığından ve şubelerden yapabilirsiniz. Akbank vadesiz altın hesabınızı anında açabilirsiniz. Hesabınız açıldığı andan itibaren vadesiz altın hesabınızı kullanabilirsiniz. Vadesiz altın hesabı açarken Akbank kullanıcısı olup olmamanıza bakılmaz. Akbank mobil uygulamasından ve resmi internet adresi üzerinden vadesiz altın hesabınızla istediğiniz zaman işlem yapabilirsiniz. Akbank şubelerinden ise mesai saatlerinde altın alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Akbank vadesiz altın hesabınıza herhangi bir vade süresi ve faiz oranları uygulanmaz. Akbank vadesiz altın hesabınızı en az 10 gram altın ve katları olacak şekilde açabilirsiniz. Vadesiz altın hesabınızı kapatma işlemini mobil uygulamalardan ve şubelerden yapabilirsiniz. Vadesiz altın hesabınızda altın varsa kapatma işleminizi gerçekleştiremezsiniz. Hesabınızın içerisindeki altını şubelerden alarak ya da başka altın hesabınıza havale yapmalısınız. Uygun koşullar oluşturulduktan sonra vadesiz altın hesabınızı kapatabilirsiniz. Vadesiz altın hesabınızı açarken ve kapatırken herhangi bir hesap işletim ücreti ödemezsiniz.

Akbank Altın Daveti Günleri 2020

Akbank Altın daveti günlerine doğrudan katılamazsınız. Önceden vadeli altın veya vadesiz altın hesabınızın olması gerekmektedir. Akbank altın daveti günlerine şubelerden ve resmi internet adresinden kaydolabilirsiniz. Resmi internet adresine giriş yaptıktan sonra ‘Altın Hesaplarım’ menüsünü seçmelisiniz. Akbank altın daveti günler seçeneğinden ‘Hemen Hesap Aç’ butonuna tıklamalısınız. Müşteri numaranızla ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra otomatikman hesap açma sayfasına yönlendirilirsiniz. Verilen boşlukları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra altın daveti günlerine kaydolabilirsiniz. Kaydolduktan sonra size en yakın altın daveti yapan Akbank şubesi SMS yoluyla bildirilecektir. Altın daveti günlerine kaydolmadan listeyi görmek istiyorsanız www.akbank.com.tr adresinden bakabilirsiniz. Altın daveti günlerine gram, çeyrek, yarım, tam altın veya eski tarihli altınlarınızı getirebilirsiniz. Bunların yanında altın kolye, bilezik veya küpelerinizi de getirebilirsiniz. Getirdiğiniz altınlar İstanbul Rafinerisi eksperler tarafından incelenerek altın hesabınızda değerlendirebilirsiniz. Getirdiğiniz altınları bozdurmadan gram karşılığı olarak vadeli veya vadesiz altın hesabınıza aktarabilirsiniz. İstanbul Rafinerisi eksperleri tarafından her işleminiz için ücret ödemezsiniz. Belirlenen Akbank şubelerine çok uzaksanız eksperler değerlendirilmesi için kendi şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz. Sadece 200 gram ve üzeri altınlarınız için iletişime geçebilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli