Pubg Mobile Arbalet Nerede Bulunur?

Sıradaki içerik:

Pubg Mobile Arbalet Nerede Bulunur?

Tivibu Müşteri Hizmetleri

720 okunma — 15 Nisan 2022 01:11
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

tivibu musteri hizmetleri

Tivibu; Türk Telekom’un sunduğu dijital bir TV platform hizmetidir. Cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi araçlarla erişimi kolaylaşan Tivibu daha sonradan uydudan da hizmet vermeye başlamıştır.

Canlı yayın akışını durdurup 15 dakika içerisinde devam etme imkânı sağlayan bu ve buna benzer platformlar ile artık TV kanalları ikinci plana geçmiş görünüyor. Arşivlerindeki filmleri internet aracılığıyla sundukları hizmet aralıklarında tekrar izlemek veya parça parça izlemek mümkün. Tivibu’da 100’den fazla TV kanalı hizmet vermektedir. İçeriğinde birçok kullanıcı paketinin bulunduğu bu platform hakkında detaylı bilgi almak için internet sitelerini ziyaret edebilir veya Tivibu müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Kullanıcının talep ettiği paket doğrultusunda aylık ödeme ücretlendirmeleri de değişmektedir. TV kanallarında yer alan dizi, program, filmleri siz kaydetmeden yayınlanma tarihi itibariyle 1 hafta içinde tekrardan izleme gibi çeşitli ayrıcalıkların sağlandığı bu platformda, herhangi bir problem yaşam durumunda müşteri hizmetlerine bağlanarak konu hakkında bilgi alabilir, sorununuzu uzman kişiler desteğiyle en yakın sürede halledebilirsiniz.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Numarası

444 5 375 numaralı telefondan, Tivibu hizmetleri hakkında bilgi alabilir, aldığınız hizmet hakkında şikâyetlerinizi dile getirir veya yardım alabilirsiniz. Bu numarayı arayarak Tivibu müşteri hizmetlerine direk bağlanmak istiyorsanız, aradıktan sonra yönlendirilen sayılardan 4 tuşuna basarak direk işlemlerinize devam edebilirsiniz. İlgili konular ile alanlarında uzman kişilerle 7/24 bu destekten faydalanabilirsiniz.

Tivibu Hizmetleri ve Tivibu GO

Türk Telekom müşterisi olma zorunluluğu olmayan bu platform modern çağın yeni TV izleme araçlarından biri olacak gibi. Artık kişiler belirli saatlerde ekran başına geçip zaman geçirme durumunu, konfor alanına göre kendi ayarlamayı tercih ediyor. Yani artık kullanıcı kendi istediğinde bir şeyler izlemeye zaman ayırmayı seçiyor. Bu da Tivibu gibi dijital platformların tercih edilmesinde en önemli etken diyebiliriz.

Tivibu içeriğinde birçok paket hizmeti vermektedir. Kullanıcı ilgi alanları ve sosyal yaşanışına göre kendine uygun paketi seçerek içeriklerinden faydalanabilir. Bu açıdan da kişinin ne istediğine önem veren bu platform kullanıcıları için daha cazip hale geliyor.

Tivibu GO hizmeti ise ev dışında istediğiniz yerde ve dilediğiniz kadar Tivibu hizmetini uyumlu bilgisayar, tablet, cep telefonu gibi elektronik araçlar ile erişim imkânı sağlayan bir servistir. Bu uygulamaya 1 adet Tivibu Ev ve en fazla 5 adet mobil cihazı tanımlayabilirsiniz.

İçerdiği binlerce çeşit yayın ve kullanım şeklinin sağladığı konfor ile ilgili kişilerin tercih ettiği Tivibu yeni nesil televizyon izleme platformudur. Müşteri geri dönüşlerini ve memnuniyetini önemseyen bu gibi platformlar gün geçtikçe artacak.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Hızlı Bağlanma

Sonuç olarak Türk Telekom firmasının sunduğu hizmetlerden olan Tivibu’da, kendinize uygun paketi seçerek, yayın akışınızı kendiniz belirliyorsunuz. Bu açıdan kişinin yaşam kalitesini ve konfor alanını arttıran bir platform olma özelliği taşıyor. Kullanıcılar artık zamanını kendi yönetmeyi tercih ediyor. Bu tarz yönelimler de kullanım oranını arttırıcı nitelikte. Kullanıcılar herhangi bir problem durumunda 444 5 375 numaralı telefondan, 7/24 müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilir sorununuzu halledebilir. Zamanla ana akım medyanın yerini alacağını öngördüğümüz bu tarz hizmetlerin kullanım oranı da gün geçtikçe artmakta. Cezbedici birçok hizmetiyle kişilerin sosyal yaşantısını ve zaman yönetimini doğrudan etkileyen dijital platformlar her ne kadar ücretli hizmetlerde olsa yeni nesil için TV kanallarından daha popüler bir yer edindi. Dilediğimiz yerde ve zamanda izlemek istediğimizi bize sunan Tivibu ve bunun benzeri platformlar hayatımızda ne kadar yer edinecek birlikte göreceğiz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli