KOSGEB Kadın Girişimci Desteği Nasıl Alınır?

Sıradaki içerik:

KOSGEB Kadın Girişimci Desteği Nasıl Alınır?

beIN Connect Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

1057 okunma — 09 Nisan 2022 17:21
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

beIN Connect müşteri hizmetleri  telefon numarası ve no bu sayfada. Ayrıca beIN Connect iletişim mail adresi, beIN Connect 444 lü numarası ve diğer tüm beIN Connect iletişim bilgileri makalemizde yer alıyor.

beIN Connect; beIN Media Group tarafından Türkiye merkezli olarak kurulmuştur. Türkiye’de online video içerik platformlarından birisi olan beIN Connect’i rakiplerinden ayıran en önemli özellik ise Türkiye Süper Lig’inin canlı maç yayınlarınında paket içeriğinde olmasıdır. Bu yazımızda sizlere Bein Connect müşteri hizmetleri telefon numarası ve firmaya ulaşabileceğiniz Bein Connect iletişim bilgileri detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Bein Connect’te kullanıcılara iki ayrı paket sunulur. Bunlar; Sınırsız Eğlence ve Sınırsız Spor paketleridir. Sınırsız Eğlence paketinin içeriğinde; dünyanın en çok izlenen dizi ve filmleri, ödüllü filmler, diğer platformlarda olmayan özel içerikler, Digiturk platformunda yayınlanan belgesel ve dizi kanalları gibi pek çok içerik sunulmaktadır.

Sınırsız Spor paketinde ise; Süper Lig paketi ve Spor Extra+ paketi olmak üzere ikiye ayrılmıştır. Adından da anlaşılacağı üzere Süper Lig paketinde tüm Süper Lig maçları, beIN Sports kanallarının tamamı, TFF 1.Lig maçları ve Basketbol Süper Ligi maçları sunulmaktadır. Spor Extra+ paketinde ise; Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Basketbol Euroleague ve Ligue 1 maçları kullanıcılarına sunulmaktadır.

Bein Connect kullanıcıları zaman zaman bir takım problemlerle karşı karşıya kalabilmektedir. Bu noktada; sorunların hızlı bir şekilde çözümlenmesi için Bein Connect 444 lü müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden Bein Connect müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek sorununuzun çözülmesini sağlayabilirsiniz.

beIN Connect Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası iletişim

beIN Connect Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

+90 (212) 473 73 73

beIN Connect‘e sadece beIN Connect çağrı merkezi numarası üzerinden değil; beIN Connect canlı yardım merkezi üzerinden de ulaşabilirsiniz.

beIN Connect Canlı Yardım

https://chat.digiturk.com.tr/bc/chat/Login bu adresten beIN Connect canlı yardım alabilirsiniz.

beIN Connect 30 Gün Ücretsiz Eğlence Paketi Nasıl Yapılır?

beIn Connect 30 gün ücretsiz eğlence paketinden yararlanmak için https://www.beinconnect.com.tr/satinal adresine gidiniz. Bu adresten beIN Connect ücretsiz deneme yapabilirsiniz. Tabi öncesinde bu linkten üye olup kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekir. Sanal kart kullanabilirsiniz. Örneğin ben papara sanal kart ile beIN Connect eğlence paketini ücretsiz bir şekilde aldım. 1 TL ücret kestiler kesilen 1 TL’yi ise 1 saat olmadan geri iade ettiler.

beIN Connect ücretsiz deneme sayesinde filmler, diziler, belgeseller ve çok sayıda içerik izleyebiliyorum. Ayrıca türkçe dublaj ve türkçe altyazı desteğide mevcut.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli