Forza Horizon 4 Direksiyon Görmüyor Nasıl Çözülür?

Sıradaki içerik:

Forza Horizon 4 Direksiyon Görmüyor Nasıl Çözülür?

A101 Şikayet Numarası

703 okunma — 02 Mayıs 2022 16:48
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

a101 musteri hizmetleri sikayet

A101 şikayet numarası ile mağazalarda yaşadığınız tüm sıkıntılarda yardım alabilirsiniz. 0850 808 2 101 no’lu hattı arayarak A101 şikayet numarası aracılığıyla sorunlarınızı dile getirebilirsiniz.

A101 firması Turgut Aydın tarafından 28 Mart 2008 yılında kurulmuş bir firmadır. Yeni Mağazacılık adı ile kurulan bu firma bir holdinge aittir. A101 mağazaları uygun fiyatlı hizmet vermesi ile tüm Türkiye’ye hızlı bir şekilde yayılmayı başarmıştır. Şirketim merkez firması İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunuyor. 2021 yılının sonlarında geldiği başarı noktası ile hayret verici. Çünkü Türkiye genelindeki A101 marketleri sayısı 13 yılda 11 bin sayısını geçti. Bu başarıyı sokaklarda da görmek mümkün. Çünkü A101 marketlerini hemen hemen her mahallede görebilir hale gelindi. Bu başarının en önemli nedeni ise marketlerin uygun fiyat politikasıdır. A101 firması ilk çıkış tarihinden bu yana tek ve önemli ilke olarak uygun fiyatlı hizmet vermeyi benimsemiştir.

A101 Müşteri Hizmetleri İletişim

A101 firması “Harca Harca Bitmez” sloganı ile 2021 yılına kadar hizmet vermiş bir firmadır. Bu slogandan da anlaşılacağı üzere firmanın asıl önem verdiği nokta halkın uygun fiyata çok fazla ürün alabilmesini sağlamaktır. Ülkemizde ekonomik durumun geldiği son hale göre A101 marketleri diğer marketlere göre çok daha uygun fiyat sağlıyor. Ayrıca farklı firmaların ürünlerini de satıyor olmasının yanı sıra firma kendi çıkardığı ürünleri de müşterilere sunuyor. Böylelikle çok daha uygun fiyatlı ürünler sağlayabiliyor. Fakat her mağazada olduğu gibi A101 mağazalarında da zaman zaman olumsuz durumlar yaşanabiliyor. Bu gibi durumlarda A101 Müşteri Hizmetleri İletişim ile bağlantı kurarak destek almak mümkün.

A101 firmasının müşteri hizmetlerine bağlanabilmek için 0850 808 2 101 no’lu hattı aramak yeterli olacaktır. Ardından yönlendirmeleri takip ederek yaşadığınız sorun hakkında destek alabilirsiniz. Peki bu destek hattını hangi durumlarda arayabilirsiniz?

  • Herhangi bir A101 marketinde personellerle ilgili yaşadığınız durum karşısında mağaza yetkilisinden yardım alamadığınızda ya da direkt olarak mağaza yetkilisi ile ilgili bir sorun yaşadığınızda,
  • Ürünlerin bozuk çıkması, son kullanma tarihinin geçmiş olması, ürünlerin fiyatlarında yanlışlık olması ve benzeri durumlarda mağaza yetkilisinden yardım alamadığınızda,
  • Mağaza personellerinin fiyata ve ürünlerinize müdahale etmesi gibi durumlarda,
  • Fiş olması ve ürünün kullanılmamış olduğu halde geri alınmaması gibi durumlarda,
  • Mesai saatleri içerisinde hizmet alamadığınız, mağazaya giremediğiniz durumlarda,
  • Online sipariş verdiğinizde yaşadığınız süreçteki tüm sorunlarda,

A101 şikayet numarası aracılığıyla destek alabilirsiniz.

A101 Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası

A101 mağazalarında zaman zaman sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar mağaza personelleri, ürünler, son kullanma tarihleri ve fiyatlar ile ilgili olabilir. İlk adımda yardım alabileceğiniz kişi mağaza yetkilileridir. Market müdürleri ile mağaza içinde iletişime geçtiğiniz takdirde sorunla ilgili yardımcı olacaklardır. Fakat bazı durumlarda mağaza yetkililerinden de yardım alınamayabiliyor. Böylesi durumlarda A101 müşteri hizmetleri iletişim telefon numarası olan 0850 808 2 101 no’lu hattı arayarak destek alabilirsiniz.

Son zamanlarda online alışverişin gerekli hale gelmesi ile A101 market zinciri de sanal market hizmeti vermeye başladı. Sanal market üzerinde yaptığınız alışverişlerde sorun yaşayan müşterilerin muhatap olabileceği bir market yetkilisi olmaması nedeniyle müşteri hizmetleri ile görüşmek gerekli hale geldi. Ürünlerin gelmemesi, ürünlerin eksik gelmesi, ürünlerin yanlış gelmesi gibi birçok farklı nedenden ötürü müşteriler A101 şikayet numarası ile iletişime geçmek istiyor. Şikayet hattı arandığı takdirde ürün gönderiliyor ya da ürünle ilgili sorun gideriliyor. Sorun çözülmediği takdirde sizden ürün için tahsil edilen para geri iade ediliyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli