Dead By Daylight Katillerin Özellikleri

Sıradaki içerik:

Dead By Daylight Katillerin Özellikleri

Shutterstock Müşteri Hizmetleri

685 okunma — 29 Nisan 2022 16:43
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

shutterstock cagri merkezi

Shutterstock müşteri hizmetleri ile küresel çapta kullanıcılarına lisanslı olarak çeşitli resim, video ve daha farklı görsel içerik hizmeti sunan shutterstock ile ilişkisi olanlara iş ve işlemlerinde daha rahat bir ortam hazırlamaya çalışır. Shutterstock müşteri hizmetleri telife maruz kalmadan fotoğraf kullanımı imkânı sunan shutterstock sitesinin yardım merkezinin bir parçası olarak hizmet sunmaktadır.

Shutterstock Türkiye Müşteri Hizmetleri

Dünyada ve ülkemizde oldukça sık kullanılan ve çok zengin bir görsel arşive sahip olan shutterstock sağladığı kaliteli ve ücretli içeriklerle sosyal medya hesaplarından web sitelerine görsel hizmetler sunup bunun karşılığında fiyatlandırma yapan bir dijital ürün satıcısıdır.

Ülkemizde çok sayıda kullanıcıya ulaşmış olan bu içerik sağlayıcısının müşterilerce ulaşılmak istendiğinde birkaç alternatif sunduğu görülebilir. Shutterstock Türkiye müşteri hizmetleri shutterstock resmî sitesinde yer alan nasıl yardımcı olabiliriz sekmesinden erişilebilen birden fazla müşteri hizmeti seçeneğini kullanıcılarına sunmaktadır.

Shutterstock tarafından sunulan müşteri memnuniyetini artırmak ve sorunlarına kısa sürede çözüm bulmak üzerine dayalı bu sayfada, daha önce sizin ileteceğiniz sorulara benzer soruların hazır cevaplarına arama yaparak göz atabilirsiniz. İkinci bir yöntem ile sorununuzu çözmek için size bir gün dolmadan cevaplanacağı vaat edilen sorununuz veya bilgi talebinizi içeren mail atmak olarak dikkat çekiyor.

Son ve belki de geleneksel olarak sesli iletişim kurmak isteyeceğimiz yöntem Shutterstock müşteri hizmetlerine telefon ederek ulaşma alternatifidir. Çoğu dijital platformun çağrı merkezi tarzında böylesine bir iletişim kanalı kullanmadığı düşünüldüğünde shutterstock müşteri hizmetleri alternatiflerinde böyle bir farklılık oluşu takdir edilmesi ve bu detayı da düşünmeleri açısından işlerine olan dikkati göstermektedir.

Shutterstock Türkiye İletişim

Ülkemizde gelişen grafik ve sahne sanatlarının içeriklerinin hazırlanmasında grafik tasarımcılardan tutun, video geliştiricilerine, film yapımcılarından yönetmenlere herkesin emeği ve katkısı bulunuyor. Birçok içerik hazırlanıp yayınlanması, televizyonlarda gösterilmesi veya sosyal platformlarda paylaşılması artık hayat normallerinin bir parçası haline geldi. Bu değişen ve gelişen ihtiyaçları da görsel olarak lisanslı faaliyetleri ve ürünleri ile karşılayan shutterstock çok faydalı bir yerde bulunmaktadır.

Her oluşumun, şirketin veya uygulamanın bir takım pürüzler yaşayıp bu yolunda gitmeyen şeylerin içerik saylayıcısı veya ürün temin edicisine ulaşması deneyimlerin tekrarlanmadan gelişime katkı vermesi açısından çok önemlidir. Bu sebeple shutterstock geri dönüşlere verdiği değeri müşteri ve kullanıcıları ile iletişim bağını kuvvetli tutarak göstermektedir.

Shutterstock birçok ülkeden müşteri ve kullanıcısı ile çok uluslu bir hizmet ağına sahiptir. Shutterstock Türkiye müşteri hizmetleri kapsamında kendisine ulaşmak isteyen şikayet talepleri için shutterstock Türkiye iletişim numarası oluşturmuş ve bu kanal aracılığı ile kullanıcılarının sorunlarını çözüme kavuşturma amacına hizmet etmektedir. Shutterstock müşteri hizmetleri telefon numarası 0 850 390 49 10 olarak kendi resmî web sitesinde bulunmaktadır. Bu numara ile shutterstock müşteri yetkilisi ile konuşmak mümkündür.

Shutterstock Müşteri Hizmetleri

Telif hakkının çok önemsenmeden her görülen görsel materyalin sanki ardında hiç emek yokmuşçasına, adeta fotoğrafı çeken kişiyi hiçe sayarak, videoyu hazırlayan insanın çabasını göz ardı ederek hemen alıp bir yerde kullanmak hiç haklı ve adil bir yaklaşım ve davranış değildir.

Takibi yapıldığında yasalarca da korunan telif haklarını gözeten shutterstock lisansını ücreti karşılığında temin eden ve sonrasında acaba bu resmi kullanmanın, bu videoyu siteye eklemenin bir yaptırımı olur mu diye düşünmeden rahatça kullanmayı sağlayıp çok önemli bir hizmet sunan bir içerik tedarikçisi, görsel ürün deposu ve kalitesiyle ön plana çıkmış bir şirkettir. Shutterstock müşteri hizmetleri ilişkileri ile de güven veren bir kullanıcı ve uygulama işbirliğine imza atmaktadır.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli