KOSGEB Gönüllü Uzmanlık Desteği Nedir?

Sıradaki içerik:

KOSGEB Gönüllü Uzmanlık Desteği Nedir?

Exxen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

1396 okunma — 05 Nisan 2022 17:07
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Exxen müşteri hizmetleri telefon numarasıExxen iletişim mail adresiExxen 444 lü numarası ve diğer tüm Exxen iletişim bilgileri bu sayfada yer alıyor.

Exxen müşteri hizmetleri telefon numarası, Exxen iletişim bilgileri ve Exxen hakkında daha fazlası bu sayfada yer alıyor.Exxen, Acun Ilıcalı tarafından 2020 yılında tasarlanan ve 1 Ocak 2021 itibari ile kullanıma sunulan, Türkiye’de hizmet veren dijital yayın platformu olarak bilinir.

Dijital içerik platformlarının televizyona kıyasla daha hızlı yaygınlaştığı mobil teknoloji döneminde; Acun Ilıcalı Exxen‘i kurarak dijital içerik platformları arasında daha kullanıma sunulmadan adından sıkça bahsettirmeyi başarmıştır. Exxen başvuru için exxen giriş adresi olan exxen.com‘u ziyaret etmeniz yeterlidir.

Exxen‘de sunulan içerikleri toparlayacak olursak şunlardır: Exxen‘de yayınlanan diziler; Sihirli Annem, Şeref Bey, Olağan Şüpheliler, Hükümsüz, Gibi, Öğrenci Evi, Yetiş Zeynep, Vahşi Şeyler, İşte Bu Benim Masalım ve İlginç Bazı Olaylar

Exxen’de yer alan programlar şöyle sıralanır: Pişti (Beyazıt Öztürk & İbrahim Büyükak), @Enis Arıkan (Enis Arıkan), Kirli Çamaşırlar (Orkun Işıtmak), Zeynep Bastık ve Konukları (Zeynep Bastık), Katarsis (Gökhan Çınar), Garaj (Doğan Kabak & Ferhat Albayrak), Akıl Oyunları (Kıvanç ve Burak), Sürprizimiz Var, Nasıl Zayıflarım? (Çağan Atakan Arslan & Türev Uludağ), Astrolojik Şifreler (Hande Kazanova & Dinçer Güner), Buraların Yabancısıyız, Veteriner Hekim Tugay İnanoğlu ve Dostları (Tugay İnanoğlu), No Limit, Tasarım Evler (Ömer Şanlı), Stalk Show (Selinay Yalçın & Zeynep Sürmeli), Grj Dans ve Sağlıklı Kaçamak (Batuhan Bayır & Buğçe Kondakçı)

Exxen yarışma programları ise şunlardır; MasterChef Junior (Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna & Somer Sivrioğlu), Next Top Model (Burcu Esmersoy), Fight Club (Bilgehan Demir), O Adam Oldun Mu? (Ali Biçim & Mesut Can Tomay), Ayak Tenis, Enes Batur’la Buluşma (Enes Batur), Survivor Seçmeler, Survivor Exxen Cup, Kaçış (Alper Rende), Stiller Konuşsun (Raşit Bağzıbağlı & Burcu Esmersoy) ve O Ses Türkiye Rap (Hadise, Eypio, Murda, Mero)

Exxen komedi programları: Tolgshow Filtresiz (Tolga Çevik), Konuşanlar (Hasan Can Kaya), Sesli Güldüm (Ezo Sunal), Rol Kes (Toygan Avanoğlu, Ege Kökenli ve Anıl Tetik) ve Kesin Yaşanmıştır (Volkan Öge)

Exxen belgesel türündeki içerikler: 2008 Milli Takım Hikayesi, Cadde Cadde İstanbul, K-POP, Tosuncuk, Cam Yeniden Cam, Son Süngerci, Son Savaşçı: Midilli, Derinlerdeki Kahraman: Mustafa Ertuğrul, Derinlerden Yansımalar – Çanakkale Deniz Savaşları İzleri ve Şanslı mı Şanssız mı? (Orkun Işıtmak)

Exxen’deki çizgi film içerikleri ise şunlardır: Kral Şakir: Mikrop Avcıları, Özcan Show (Murat Özsoy), Süper 1 Takım ve Çilek Kız: Büyük Açılış

Exxen in 444 lü müşteri hizmetleri telefon numarası Acun Medya tarafından yayınlanmıştır. Bu numara üzerinden kurumsal bazda ve bireysel bazda yaşadığınız tüm problemleri Exxen müşteri temsilcisi üzerinden yetkililere bildirebilirsiniz. Ayrıca Exxen şikayet, öneri, istek ve görüşlerinizi de buradn bildirebilirsiniz. Exxen içerikleri gün geçtikçe artmaktadır.

Exxen Müşteri Hizmetleri Numarası

Exxen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

0850 241 81 48

Exxen müşteri hizmetleri telefon numarası ile ücretsiz exxen destek alabilir sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Exxen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Exxen Müşteri İletişim Mail Adresi

0850 241 81 48 numarası Exxen müşteri hizmetleri telefon numarasıdır. Exxen iletişim mail adresi ise aşağıdadır.

[email protected]

Exxen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Exxen Yardım Merkezi

Exxen müşteri hizmetlerine bağlanmak için 0850 241 81 48 numaralı telefonu kullanmanız gerekirkeni Exxen yardım merkezine ulaşmak için yardim-exxen.ortusdesk.com/ adresini kullanmanız gerekmektedir.

Exxen Genel Müdürlük Adresi

Levent Mahallesi Hayat Sk. No: 4/ Beşiktaş/İstanbul Exxen’in genel müdürlük adresidir. Bu adresi Exxen genel müdürlük ile iletişime geçmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca Exxen mail adresi üzerinden de yaşadığınız problemleri detaylı olarak bildirebilir; sorununuzun hızlı bir şekilde çözümlenmesini sağlayabilirsiniz.

Exxen Para İadesi Almak

Kartınızdan çekilen Exxen ücreti; kart doğrulaması içindir. 1 TL olarak çekilen tutar aynı gün kartınıza iade edilir. (Bazı durumlarda bu 2-3 gün sürebilir.) Eğer yanlışlıkla abonelik satın aldıysanız yukarıda bulunan Exxen çağrı merkezi numarası üzerinden iade talebinde bulunabilirsiniz.

Exxen Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Exxen abonelik iptali için öncelikle bilgisayar üzerindeki Chrome internet tarayıcısından Exxen.com‘a giriş yapın. Sağ üst menüde profil isminize tıklayın. Çıkan menüdeki ‘Hesap ve Ayarlar’ butonuna tıklayın. Abonelik Bilgilerim başlığı altından ‘Aboneliğimi iptal Et’ butonuna tıklayın. Sizden şifrenizi girilmeniz istenecektir. Şifrenizi girin ve iptal et butonuna tıklayın.

Exxen 7 Günlük Ücretsiz Üyelik Yapma

Exen 7 Günlük Ücretsiz Deneme Nasıl Alınır?

Exxen 7 günlük ücretsiz üyelik nasıl yapılır? sorusunu cevabı bu paragrafta yer almaktadır. Öncelikle Exxen‘i www.exxen.com.tr adresine giderek ziyaret etmelisiniz veya Exxen mobil uygulamayı indirmelisiniz. Sonrasında ise yeni üyelikler için geçerli Exxen ücretsiz denemeyi almak için  ”Ad Soyad ve E-Posta” kısmını doldurarak 7 gün ücretsiz izle butonuna basmanız gerekmektedir. Banka kartı veya kredi kartı bilgilerinizi girdiğinizde  Exxen sizden 1 Türk Lirası keser. Bu ücret doğrulama amaçlıdır. Yani sizlere daha sonra iade edilmektedir ve herhangi bir ekstrenize yansıma yapmamaktadır. Bazen 1 Türk Lirasının geri iadesinde gecikmeler oluşmaktadır. Bu gecikmeler banka veya teknik kaynaklı gecikmelerdir ve ekstrenize yansıma yapabilmektedir. Böyle bir durumla karşılaşsanız bile Exxen 7 günlük ücretsiz deneme için hiç bir ücret almaz.

Exxen Yıllık Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Exxen’in üyeliklerini incelediğimizde yıllık olarak 2 çeşit üyeliği bulunduğunu görmekteyiz. Bu çeşitlerden birincisi rklmvr üyeliğidirrklmvr üyeliğinin fiyatı 99,90 Türk Lirası’dır. Bu üyelik çeşiti reklamlı olarak yayınlanan içeriklerden oluşmaktadır.

Exxen’in yıllık üyeliklerden ikincisi ise rklmyk üyeliğidir. rklmyk üyeliği reklamsız olarak yayınlanan içeriklerdir ve fiyatı 199,90 Türk Lirasıdır.Kısaca Exxen yıllık reklamsız ücreti 199,90 Türk Lirası iken Exxen yıllık reklamlı ücreti 99,90 Türk Lirası’dır. Exxen müşteri hizmetleri telefon numarasını kullanarak Exxen müşteri hizmetlerine ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Exxen Sosyal Medya Hesapları

Acun medya iletişim telefonu: 0212 324 88 56

Exxen Facebook: https://facebook.com/exxen
Exxen YouTube: https://youtube.com/Exxen
Exxen Instagram: https://instagram.com/exxen
Exxen Twitter: https://twitter.com/Exxentr

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli