KOSGEB Kreş Desteği Ne Kadar, Nasıl Alınır?

Sıradaki içerik:

KOSGEB Kreş Desteği Ne Kadar, Nasıl Alınır?

BtcTurk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

1163 okunma — 07 Nisan 2022 17:13
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

BtcTurk müşteri hizmetleri telefon numarası, BtcTurk iletişim mail adresi, BtcTurk 444 lü numarası ve diğer tüm BtcTurk iletişim bilgileri makalemizde yer alır.

BtcTurk kullanıcıları bazen sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bu yazımızda BtcTurk müşteri hizmetleri telefon numarası ve firmaya ulaşabileceğiniz BtcTurk iletişim bilgileri detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Kerem Tibuk tarafından 1 Temmuz 2013 tarihinde kurulan BtcTurk; Türkiye’nin ilk kriptopara alım satım platformu olarak faaliyete başlamıştır. Dünya çapında sanal paraların gittikçe yaygınlaşması ve yatırımcıların sanal paralara yoğun bir şekilde talep göstermesi ile birlikte şirket kısa sürede büyüyerek sektöründe lider konumuna gelmiştir.

Sanal paraların değerinin yükselmesi ile birlikte; dünya çapında yatırımcılar ve normal kullancılar çeşitli sanal paralara yatırım yapmaya başlamıştır. Sanal paraların en değerlisi Bitcoin’in yükselişi ile daha da çok konuşulmaya başlanmış; toplum tarafından bilinirliği artmıştır. 2018 yılına kadar BtcTurk çok hızlı bir şekilde büyüme göstermiş, Türkiye için sektöründe tek alım-satım platformu olma özelliğini korumuştur. 2018 yılında; QNB Finansinvest şirketinde CEO’luk görevinden istifa eden Özgür Güneri BtcTurk’ün çoğunluk hissesini satın alarak şirketin başına geçmiştir.

BtcTurk ile; banka hesabınızdan BtcTurk hesabınıza para yükleyebilir ve platform üzerinden kripto para alımı yapabilirsiniz. Aynı şekilde mevcutta kripto paranız varsa; bunu BtcTurk üzerinden bozabilir; banka hesabınıza çekebilirsiniz. BtcTurk’un anlaşmalı olduğu bankalar ve ödeme araçları şunlardır; Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Papara. Eğer bu anlaşmalı olan bankalarda hesabınız yoksa; BtcTurk’un IBAN numarasına EFT işlemi yaparak hesabınıza para aktarabilirsiniz.

BtcTurk’un PRO versiyonu da vardır. PRO versiyon; daha çok kripto paralarla ilgili ve farklı alt coinler ile işlem yapan kullanıcılara hitap ettiği gibi; anlık analiz grafikleri ile alım satım hakkında kullanıcıya fikir verir. BtcTurk PRO ile anlık bir şekildea alım – satım işlemi yapabilirsiniz. BtcTurk; 2019 yılında Süper Lig ekiplerinden olan Yeni Malatyaspor’un da sponsoru olarak bilinir.

BtcTurk kullanıcıları zaman zaman bazı sorunlar yaşayabilmektedir. Bu noktada sorunlarının çözümü için BtcTurk 444 lü müşteri hizmetleri telefon numarasını aramak istemektedirler. Ancak aktif olarak hizmet veren BtcTurk çağrı merkezi numarası maalesef yoktur. BtcTurk’e e-posta adresi üzerinden veya BtcTurk iletişim formu üzerinden ulaşabilirsiniz.

BtcTurk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

BtcTurk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

(0212) 282 22 25 numarası ile BtcTurk müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. BtcTurk çağrı merkezin de bulunan BtcTurk müşteri temsilcisi sorunlarınızı çözecektir.

BtcTurk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

BtcTurk müşteri hizmetleri telefon numarası (0212) 282 22 25‘dir. Sizler başka BtcTurk numarası biliyorsanız yorumlar kısmına yazın.

BtcTurk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Hattı

BtcTurk yardım hattı için BtcTurk çağrı merkezi telefon numarası kullanılabilir. BtcTurk iletişim numarası ise 0212 282 22 25‘dir.

BtcTurk İletişim

BtcTurk İletişim numarası

BtcTurk iletişim için BtcTurk müşteri hizmetleri telefon numarasıBtcTurk e-posta adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca BtcTurk iletişim formunuda kullanabilirsiniz. Yazının devamında BtcTurk mail adresi ve BtcTurk iletişim formu linki yer almaktadır.

BtcTurk İletişim Mail Adresi

[email protected] bu e-posta adresi ile BtcTurk‘e 7/24 mail atabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz üzere BtcTurk e-posta adresi üzerinden de sorununuzu detaylı anlatan bir mail göndererek BtcTurk yetkililerine ulaşabilirsiniz.

BtcTurk İletişim Formu

https://form.btcturk.com/ . Buradaki BtcTurk iletişim formu ile BtcTurk müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz.

BtcTurk Sosyal Medya Hesapları

BtcTurk Twitter hesabı:https://twitter.com/btcturk

BtcTurk YouTube hesabı: https://www.youtube.com/channel/UC5vDhZ-4fU4wlOymSg63P9Q

BtcTurk Facebook hesabı:https://www.facebook.com/btcturk

BtcTurk Instagram hesabı:https://www.instagram.com/btcturkofficial/

 BtcTurk Genel Müdürlük Adresi

Kültür mahallesi Nispetiye caddesi Akmerkez E Kule K:9, 34340 Beşiktaş/İstanbul adresi BtcTurk genel müdürlük adresidir.

BtcTurk yorumlarınızı ve BtcTurk değerlendirmelirinizi yorumlar kısmında belirtirseniz. BtcTurk’u kullanmak isteyenlere yol göstermiş olursunuz. BtcTurk kullanıyor musunuz? ve BtcTurk’ten memnunz musunuz? Bu 2 sorunun cevabını yorumlar kısmında cevaplayabilirsin.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli