Exxen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Sıradaki içerik:

Exxen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Paribu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

463 okunma — 06 Nisan 2022 17:11
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Paribu müşteri hizmetleri telefon numarası, Paribu iletişim mail adresi, Paribu 444 lü numarası ve diğer tüm Paribu iletişim bilgileri buradadır.

14 Şubat 2017 tarihinde İstanbul merkezli olarak kurulan Paribu; Türkiye’nin ikinci sanal para alım ve satım platformu olarak faaliyetlerine başlamıştır. Paribu kullanıcıları haftanın her günü 24 saat hesaplarına para yükleyerek kripto para satın alabilir, aynı şekilde mevcut kripto paralarının satışını yaparak banka hesaplarına paralarını çekebilmektedir. Bu makale Paribu müşteri hizmetleri telefon numarası ve ulaşabileceğiniz tüm Paribu iletişim bilgileri detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Kurulduğu günden bu yana hızlı bir şekilde büyüme sağlayan Paribu’nun günümüz itibari ile 700 bini aşkın aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Paribu’nun günlük işlem hacmi ise ortalama 50 milyon dolar civarındadır. Paribu üzerinden; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Etherum (ETH), XRP, EOS ve Litecoin (LTC) isimlerindeki sanal paraları kolayca anlık olarak alıp satabilirsiniz. Müşterileri ile hızlı bir şekilde iletişime geçmesi, kolay kullanımı ve güvenilirliği ile Paribu pek çok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

Bazı kullanıcılar alım satım işlemlerinde veya üyelik oluşturma ile ilgili bir takım sorunlar yaşayabilmektedir. Bu noktada iletişime geçebilecekleri Paribu 444 lü müşteri hizmetleri telefon numarası merak edilmektedir. Ancak Paribu çağrı merkezi numarası maalesef mevcut değildir. Ancak aşağıda yer alan Paribu yardım merkezi bağlantısı üzerinden yetkililere yardım talebinde bulunabilirsiniz. Çok kısa süre içerisinde Paribu yetkilileri tarafınıza ulaşacaklardır.

Paribu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Paribu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

Paribu müşteri temsilcisi telefon numarası henüz yoktur.

Paribu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Alternatifi Paribu Destek Merkezi

https://www.paribu.com/#/support

Ayrıca Paribu’ya destek talebi oluşturarak da ulaşabilirsiniz. Sorunuzun cevabı kısa sürede yanıtlanır.BtcTurk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası başlıklı yazı da ilginizi çeker.

Paribu Genel Müdürlük Adresi

Eski Büyükdere Cd. No:1/1, Z1, 4 Levent, İstanbul

Yukarıda bahsettiğimiz üzere aşağıdaki bağlantı üzeriden Paribu’ya yardım isteğinde bulunabilirsiniz. Paribu müşteri temsilcisi en yakın sürede size ulaşacaktır.

Paribu Destek Talebi Oluştur

https://destek.paribu.com/hc/tr/requests/new

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli