Radia’nın Devasa Kargo Taşıyıcısı WindRunner ile Enerji Sektoründe Devrim

Sıradaki içerik:

Radia’nın Devasa Kargo Taşıyıcısı WindRunner ile Enerji Sektoründe Devrim

Nottingham Forest, Finansal Fair Play Kurallarını İhlal Etti

50 okunma — 18 Mart 2024 22:05
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65f89075bf3f0

4 Puanlık Ceza Alındı

İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest, Finansal Fair Play kurallarını ihlal ettiği için 4 puanlık bir ceza aldı. PSR kapsamında yapılan bir ihlal nedeniyle suçlanan kulüp için ceza, üç bağımsız üyenin katıldığı bir duruşmanın ardından bugün ilan edildi.

Küme Düşme Riski

Kalan 9 hafta göz önüne alındığında, bu ceza sonucunda kırmızı-beyazlı takım küme düşme riskiyle karşı karşıya kaldı. Kulübün bu karara itiraz edeceği öngörülüyor.

PSR Kuralları ve İhlal

PSR kurallarına göre, takımların üç yıllık bir dönemde en fazla 105 milyon sterlin zarara uğraması kabul edilebilir. Nottingham Forest’ın izin verilen zarar miktarı 61 milyon sterlin iken, kulübün yüksek transfer ve maaş politikasının etkili olduğu belirtiliyor.

Transfer Harcamaları

Premier Lig’e yükseldikten sonra 43 oyuncu transferi için toplamda yaklaşık 250 milyon sterlin harcayan kulübün, alınan puan cezasında transfer politikasının rol oynadığı belirtiliyor.

Benzer Durum: Everton

Bu sezon Everton da finansal kuralları ihlal ettiği için 10 puanlık bir ceza almış, ancak yapılan itiraz sonucu bu ceza 6 puana düşürülmüştü.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli