Doğu Anadolu’da Bir Okul Güneş Enerjisiyle Aydınlanıyor

Sıradaki içerik:

Doğu Anadolu’da Bir Okul Güneş Enerjisiyle Aydınlanıyor

Göztepe’de Son Maç ve Özel Kutlamalar

24 okunma — 06 Mayıs 2024 22:17
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 66392cbb7b8d6

Göztepe CEO’su Kerem Ertan, Maç Programını Açıkladı

Göztepe’nin CEO’su Kerem Ertan, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 1’inci Lig’de sıralamayı ilgilendiren maçların 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacağını duyurdu. Ancak bu tarih çakışması nedeniyle bazı değişikliklerin yaşanacağını belirtti.

Levent Yüksel Katılamayacak

Ligde Play-Off ve düşme hattındaki takımların maçlarının aynı gün ve saatte başlayacağını hatırlatan Ertan, “Maçı başka bir gün oynama konusunda girişimlerimiz olsa da son hafta olması nedeniyle bunu değiştirtemedik. Bu nedenle maalesef planladığımız şekilde Levent Yüksel o gün bizimle olamayacak” dedi.

Kupa Töreni ve Özel Konser

Bodrum FK maçının ardından kupa töreninin yapılacağını belirten Ertan, “Maçtan sonra saat 19.00 civarında kupa merasimi başlayacak. Oyuncular, Süper Lig’e çıkmamıza emek verenler kurulacak platforma çıkacak. Daha sonra da takım üstü açık otobüsle bir tur yapacak. Maça giremeyenler için paten sahasında ekran kurulacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mehmet Sepil Onursal Başkan Olacak

Göztepe’nin eski başkanı Mehmet Sepil’in onursal başkan ilan edileceği öğrenildi. Sepil için Bodrum FK maçından önce bir tören düzenleneceği belirtildi. Sepil, 2014’te 2’nci Lig’de devraldığı sarı-kırmızılıları 2017’de 14 yıl sonra Süper Lig’e taşımıştı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli