Merkez Bankası, Birden Fazla Konutu Olanlara Kademeli İlave Vergi Önerdi

Sıradaki içerik:

Merkez Bankası, Birden Fazla Konutu Olanlara Kademeli İlave Vergi Önerdi

Türk Sporcular Avrupa Halter Şampiyonası’nda Büyük Başarı Elde Etti

89 okunma — 12 Şubat 2024 22:05
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65ca6bf630be8

Cansu Bektaş İki Altın Madalya ve Bir Gümüş Madalya Kazandı

Avrupa Halter Şampiyonası’nda, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen müsabakaların açılış gününde, kadınlar 45 kilo kategorisinde Türk sporcular büyük bir başarıya imza attı. Cansu Bektaş, koparmada 75 kilogram kaldırarak altın madalyanın sahibi olurken, silkme dalında 88 kilogram ile gümüş madalya kazandı ve toplamda 163 kilogram kaldırarak 23 yaş altı kategorisinde Avrupa rekorunu kırıp altın madalya elde etti.

Cansu Bektaş böylelikle ard arda ikinci kez Avrupa Şampiyonu unvanını kazandı ve şampiyonadan 2 altın ve bir gümüş madalya ile ayrıldı.

Gamze Altun da Avrupa Rekoru Kırdı

Gamze Altun ise aynı kilo kategorisinde mücadele etti ve silkmede 92 kilogram kaldırarak 23 yaş altı Avrupa rekorunu kırdı, altın madalya kazandı. Koparmada ise 65 kilogram ile beşinci sırada yer aldı ve toplamda 157 kilogram ile gümüş madalya elde etti.

Cansu Bektaş ve Gamze Altun Hedeflerini Belirledi

Cansu Bektaş, madalya töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Dün size söylemiştim bugün rekorlar kıracağımı, son hakkımda 93’ü sakatlığımdan dolayı kaldıramadım, bileğim sakattı o yüzden daha da güzel dereceler elde edebilirdim ama bu rekorum ve derecemden de memnunum. Bunun için çok mutluyum bir dahaki yarışmalar için de yine söz veriyorum Avrupa ve dünya şampiyonu olmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Gamze Altun ise, “Bugün 23 yaş altında kendi rekorumu kırdım, inşallah bir dahaki yarışmada büyükler rekorunu kırmayı hedefliyorum. Her yarışma benim için bir deneyimdi, bu yarışma da büyük bir tecrübe oldu.” dedi.

Cansu Bektaş ve Gamze Altun, yeni hedeflerini büyükler Dünya Şampiyonası’nda kürsünün üstünde olmak olarak belirledi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli