Bloomberg’e Göre Zantac Davalarında Anlaşma: GSK ve Sanofi de Dahil Oldu

Sıradaki içerik:

Bloomberg’e Göre Zantac Davalarında Anlaşma: GSK ve Sanofi de Dahil Oldu

Jack Grealish Hız Yaptığı İçin Para Cezasına Çarptırıldı

21 okunma — 08 Mayıs 2024 22:14
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 663bcf24ca89b

Manchester City ve İngiltere Milli Takımı Yıldızı Jack Grealish, Hız Sınırını Aştı

Manchester City ve İngiltere Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Jack Grealish, hız yapması nedeniyle para cezasına çarptırıldı. 28 yaşındaki futbolcu, 50 km hız sınırı olan bir bölgede 80 km hızla seyir halindeyken yakalandı ve 666 sterlin ceza aldı.

Gizli Kameraya Yakalandı

Mahkemede sunulan bilgilere göre, Grealish 17 Temmuz 2023 sabahı Range Rover Sport aracıyla Worcestershire, Wythall, Station Road’da bir mobil kamera tarafından hız yaparken görüntülendi. Mahkemeye bizzat katılmayan ancak avukatı aracılığıyla suçunu kabul eden Grealish, beş ceza puanı da aldı.

Toplamda 1.042 Sterlinlik Fatura

Worcestershire, Barnt Green’de yaşayan Grealish, 110 sterlin mahkeme masrafı ve 266 sterlin mağdur ek ücretini de ödeyecek. Grealish’in sürücünün kimliğini polise bildirmemekle suçlandığı başka bir suçlama ise geri çekildi.

Özür Dileme ve Cezayı Kabul Etme

Avukat John Dye, maksimum cezanın 1.000 sterlin olduğunu ve müvekkilinin suçunu kabul etmesinin ardından cezanın 666 sterline indirildiğini belirtti. Dye, “Bu rakamı ödemeye gücü yetiyor. Onun adına özür dilemem istendi. Bu, sadece bir hataydı” dedi. Dye ayrıca Grealish’in mahkemeye şahsen katılmamasının saygısızlık olarak algılanmaması gerektiğini vurguladı ve müvekkilinin özür dilediğini ve durumu kabullendiğini ifade etti.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli