Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Enflasyon Açıklaması

Sıradaki içerik:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Enflasyon Açıklaması

Türk Futbolunda Son Dönemde Yaşanan Tartışmalar

18 okunma — 05 Mayıs 2024 22:13
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 6637da7145211

Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor Arasındaki Maç

Son dönemde Türk futbolunda alt liglerde yaşanan tartışmalar ardı ardına gelirken, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasında oynanan maç büyük yankı uyandırdı. Maçta şut çekilmemesi ve 0-0 beraberlik skoruyla sonuçlanması şüpheleri beraberinde getirdi. Bu sonuçla Ankaraspor play-off oynama hakkı elde ederken, Nazilli Belediyespor’un kümede kalması garantilendi.

Esenler Erokspor ve Serik Belediyespor Maçı

Ligin son haftasında lider Esenler Erokspor ile ikinci sırada yer alan Van Spor arasındaki şampiyonluk mücadelesi de gündemde. Esenler Erokspor’un Serik Belediyespor karşısında 6-0 galip gelerek 1. Lig’e yükselmesi, rakip takımın genç oyuncularla sahaya çıkmasıyla tartışmalara yol açtı. Serik Belediyespor cephesinden teşvik primi iddiaları gelirken, Van Spor’un da benzer bir durumda olduğu ve Bursaspor maçında sahadan çekildiği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Proje Takımı: Esenler Erokspor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da formasını giydiği ve desteklediği Esenler Erokspor, 2017’deki şirketleşme sürecinin ardından yükselişe geçti. Başakşehir’in pilot takımı olan kulüp, 2022’de 2. Lig’e yükseldi ve hızla başarı grafiğini yükseltti. Ancak son dönemdeki tartışmalı maçlarıyla gündemde yer aldı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli