beIN Connect Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Sıradaki içerik:

beIN Connect Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Fortnite Arabaya Nasıl Binilir ve bütün detaylar

717 okunma — 09 Nisan 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Fortnite Arabaya Nasıl Binilir

Fortnite Arabaya Nasıl Binilir ilk kez arabaya bineceklerin merak ettiği bir sorudur. Dünya çapında popüler hale gelen Fortnite, her geçen gün oyuncu kitlesinde artış yaşanan bir oyundur. Giderek daha fazla hayrana ve oyuncuya sahip olan bu oyunda araba sürmek oyunun verimliliğini ve karakterlerin performansını arttırır. Gitmek istediğiniz uzak mesafelere daha kısa sürede gidebilirsiniz. İster tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte binebilirsiniz. Arabaların nerede olduğunu bilmek, benzin istasyonlarının konumlarını bilmek ve arabaların nasıl sürüleceğini bilmek en az Fortnite Arabaya Nasıl Binilir bilmek kadar önemlidir. Karada etkili bir şekilde kullanılan arabalar, uzun yolculuklar için önem arz ediyor.

Fortnite Arabaya Nasıl Binilir ve Arabalar Nerededir?

Akıllarda yer edinen Fortnite Arabaya Nasıl Binilir ve arabalar nerededir kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Sık sık oyuncular tarafından sorulan bu sorular araçları ele geçirmek ve daha hızlı bir oyun içeriği sergilemeyi amaçlar. Fortnite oynarken arabaları kullanmak ilk seferinde zor gelebilir. Özellikle de haritada uzun yolculuklar yapacağınız zaman hem arabaların nerede olduğunu bilmek hem de benzin istasyonlarının nerede olduğunu bilmek oldukça önemlidir. Arabalar;

  • Haritada bazen görülebilir olur ve o tarafa koşarak araca binebilirsiniz.
  • Haritada işaretlenmiş olan noktalarda bulunurlar.
  • Etrafınıza dikkatlice baktığınız zaman yakın mesafenizde bulunurlar.
  • Takılı tekerlek kelepçesi olan araçlar sabittir ve sürmeye uygun değildir.

Fortnite Arabaya Nasıl Binilir ve Sürülür?

Oyuncuların akıllarında Fortnite Arabaya bindik peki Nasıl süreceğiz? sorusu kadar nasıl sürülür sorusu da önemlidir. Arabaya bin butonuna tıkladıktan sonra direksiyon ayarları gelir. Araca yaklaşıp bindikten sonra koltukları değiştirebilirsiniz. Takım arkadaşlarınızı gidecekleri yere taşıyabilirsiniz. Karşınıza gelen sol çubuğu aşağı ve yukarı iterek ped tetikleyicileri kullanabilirsiniz. Bu tetikleyiciler sayesinde hızlanmanız gereken yerlerde daha hızlı gidebilirsiniz. Fren yapmanız gereken yerlerde ise daha kolay frenleme yapabilirsiniz. Direksiyonu kontrol etmek için sol çubuk üzerinde sağa, sola şekilde ittirmeniz gerekir. Aynı zamanda araçlarda kamera sistemi de mevcuttur. Gittiğiniz her yönü daha kolay şekilde görmenizi sağlar. Yörüngenizi de değiştirmeden sağlıklı bir şekilde yola devam edebilirsiniz.

Fortnite Oyunu hakkında aklınıza takılan veya tavsiyelerinizi yorumlar kısmında görmekten mutluluk duyarız. Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek? makalemizi incelemeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli