Bedelli Askerlik Süresi ve Ücreti 2022

Sıradaki içerik:

Bedelli Askerlik Süresi ve Ücreti 2022

Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek?

618 okunma — 01 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Gelecek

Valorant yeni ajan ne zaman gelecek sorusu birçok oyuncunun merak ettiği konular arasında yer alıyor. Online oyun dünyasının en sevilen oyunlarından birisi olan Valorant sürekli olarak kendini yenilemeye devam ediyor. Beklentilere yanıt veren ve üstün oyun deneyimi sunan Valorant yeni ajan söylentileri oldukça merak uyandırıyor. Oyun içerisinde farklı ajanlar bulunuyor.

Oyunda bulunan her ajanın kendine göre önemli yetenekleri ve bir de yaşam öyküsü bulunuyor. Oyuncular bu ajanları seçerek oyun içerisinde bir başarı kazanmaya çalışıyor. Bu nedenle de Valorant yeni ajan ne zaman gelecek sorusu oyuncuların en çok ilgilendiği konular arasında yer alıyor.

Valorant Ajanı ve Özellikleri

Valorant yeni ajan ne zaman gelecek sorusuna yanıt vermek gerekir ise şu anda bu ajan oyun içerisinde yerini almış durumdadır. 2022 ocak itibari ile çıkacağı söylenen bu ajan oyunda tercih edilebilmektedir. Valorant yeni ajanın birçok önemli yeteneği bulunuyor. İsmi Chamber olarak belirlenen bu ajanın öne çıkan özellikleri arasında şunlardan bahsetmek mümkündür:

  • Fransız bir karakter
  • Klasik bir giyim tarzı ve klas bir duruşu bulunuyor.
  • Gözcü sınıfından bir karakter olacağı belirtildi.
  • Takım arkadaşlarına karşı oldukça faydalı
  • Dülşlmanları savunmasız bırakabilecek birçok yeteneğe hakim

En bilinen yeteneklerinden birisi Trademark C yeteneğidir. Bununla düşmanları tarayan tuzaklar yerleştirebiliyor. Headhunter Q yeteneği ile büyük bir tabanca kuşanabiliyor. REndezvous E yeteneği ise iki ışınlanma noktası yerleştiriyor. Tour de Force yani X yeteneği ile güçlü keskin nişancı tüfeğini kuşanabiliyor. Bu tüfek ile vurulan her oyuncu tek atışla öldüğünden son derece işlevseldir. Takım arkadaşlarına oldukça faydalı bir ajan olduğundan bahsetmek mümkündür.

Valorant Diğer Ajanları

Valorant yeni ajan ne zaman gelecek soru yanında oyun içerisinde birçok ajan isminden bahsetmek mümkündür. Her ajanın kendine göre bir yeteneği bulunuyor. Eğer ilk defa valorant oynayacaksanız ilk seçmeniz gereken karakter Brimstone karakteri oluyor. En kolay kullanılan karakterlerden biridir. Jett, Phoenix, Sage, Sova, Breach, Cyper, Omen, Raze, Reyna gibi birçok karakter bulunuyor. Her karakterin öne çıkan özellikleri var. Ancak bazı karakterler henüz kilitli olduğu söylenebilir.

OyunHaberTR ekibi olarak Kapsamlı ekibimiz sayesinde En güncel Oyun Haberleri makalelerimize ulaşabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli