Steam Fiyatı 29 TL Olan Oyun Epic Games’te Ücretsiz

Sıradaki içerik:

Steam Fiyatı 29 TL Olan Oyun Epic Games’te Ücretsiz

2021’in En İyi 5 VPN Programı

1146 okunma — 20 Şubat 2021 23:01
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

2021in en iyi 5 vpn programi

VPN Programları

Bir zamanlar İnternet; sansürsüz ve özgürlüklerin bulunduğu bir sanal ortam olarak nitelendiriliyordu. Fakat günümüzde birçok web sitesinin engellenmekte olduğunu ve yasaklandığını görmekteyiz. Ülkemizde bu konuda oldukça hassas olarak davranmakta. Yerli ve yabancı birçok web sitesine erişim engelleniyor ve bu web sitelerinin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Artık bu siteye erişim engellenmiştir gibi yazıları görmekten sıkıldıysanız VPN programları kullanmanın zamanı gelmiş demektir. Fakat baktığımız zaman günümüzde birçok VPN programı aktif şekilde hizmet vermekte ama bunların arasından kaliteli hizmet vermekte olanların sayısı maalesef oldukça az. Bu yüzden sizler için hız sınırlamalarına takılmadan, internette güvenli ve anonim gezinti yapmanızı sağlayacak olan en iyi vpn programları listesi hazırladık. Listemizde çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak, sizler için özenle seçilmiş 5 farklı VPN programı yer alıyor.

En İyi 5 VPN Programı 2021

2021in en iyi 5 vpn programi purevpn

PureVPN

Hız ve basitlik dendiği zaman akla ilk gelen VPN programı PureVPN olarak göze çarpıyor. Pure VPN, kendisini dünyanın en iyi ve en hızlı vpn programı olarak tanıtıyor. Bu iddialarının doğru olup olmadığı konusunda net bir şey söylemek pek mümkün olmasa da oldukça hızlı ve iyi bir sisteme sahip olduklarını söylemekte fayda var. İki binden fazla sunucuya sahip olmasıyla ön plana çıkan PureVPN, 3 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Bu da onu dünyanın en fazla kullanılmakta olan VPN uygulamalarından birisi haline getiriyor. Kişisel amaçlı kullanımlar sunmasının yanı sıra kurumsal kullanımlar içinde birçok avantajı sunmakta olan program, bu sebepten dolayı birçok kurumsal firma tarafından da aktif bir şekilde kullanılmakta.

2021in en iyi 5 vpn programi safervpn

Safer VPN

Yazılım ve programlar hakkında incelemeler yapmakta olan birçok web sitesinin sunmuş olduğu raporlara göre, eğer güvenli VPN programı arayışı içerisindeysek ve ihtiyaçlarımızda bu yönde ise ilk yönelmemiz gereken VPN programlarından birisi de Safer VPN. Sistemin fiyatı rakiplerine göre biraz daha yüksek olarak karşımıza çıkıyor. Fakat güvenlik ve gizlilik konusunda ki başarıları bu ücreti makul ve kabul edilebilir bir seviyeye indirgiyor. Ayrıca sistem, kullanıcıları için 30 gün boyunca herhangi bir kısıtlama bulunmadan kullanabileceğiniz bir deneme sürümü hakkı da sunuyor. Deneme sürümünü kullandıktan sonra, kendi tecrübelerinizle karar vermenizde mümkün.

2021in en iyi 5 vpn programi ibvpn

ibVPN

İnternet aleminde sınırlara takılmak canınız sıkıyor ve bu sınırlamalardan kurtulmak adına yüklemiş olduğunuz VPN programları sizi tatmin etmedi ise birde ibVPN’i denemenizi tavsiye ederiz. Sistem donma ve takılmalara ciddi çözümler getirerek, internet özgürlüğünü en hızlı şekilde kullanıcılarına sunmakta. 7 gün boyunca ücretsiz deneme hakkı sunuyor olması da programı çok daha çekici bir hale getiren etkenler arasında başı çekiyor.

2021in en iyi 5 vpn programi levpn

Le VPN

Bir çoğumuz internette bize dayatılmış olan sınırlamalara takılmadan, sansürlerle boğuşmaya gerek kalmadan dolaşmak isteriz. Bu da en doğal haklarımız arasında yer almaktadır. Eğer sizde bu şekilde internette dolaşmak istiyorsanız yılın en iyi vpn programları arasında kabul edilmekte olan Le VPN programını kesinlikle denemelisiniz. 114 farklı ülkede güncel sunucuları bulunan Le VPN, öncelikle kullanıcılarının en iyi şekilde hizmet almasına odaklanan ve bu uğurda çalışmalar yapmakta olan, kendisini sürekli geliştirmeye devam eden bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca firmanın sunmuş olduğu hizmetler arasından en iddialı olanlardan bir tanesi de internet aktivitelerinizin hiçbir şekilde kayıt altına alınmıyor olmasıdır. Le VPN, kullanıcılarına sunmakta olduğu bu eşsiz hizmetlerden dolayı en fazla tercih edilen ve en başarılı bulunan VPN uygulamaları arasında yer almakta. Ayrıca 4.132 kişi tarafından 5 puan üzerinden yapılmış olan bir oylamada da 4.6 gibi oldukça yüksek bir puan almış.

2021in en iyi 5 vpn programi betternetvpn

Betternet VPN

Betternet VPN’i bu listeye sokan iki önemli faktör bulunuyor; yazılımın oldukça kolay bir kullanıma sahip olması ve ömür boyu ücretsiz olarak hizmet sunması. Peki, birçok VPN hizmeti kullanıcılarından ücret talep etmekteyken Better VPN nasıl oluyor da herhangi bir ücret talep etmeden kullanıcılarına tüm bu hizmetleri sunuyor? Bu sorunun cevabı tabi ki reklamlar. Eğer reklam izlemekten sıkılmayan bir yapınız varsa ve buna katlanabilecek bir insan olduğunuzu düşünüyorsanız tamamen ücretsiz VPN kullanmanın keyfini Betternet VPN ile alabilirsiniz. Ayrıca reklam görüntülemek istemeyenler için ücretli şekilde satılmakta olan bir pakette bulunuyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli