Epic Games’te Skylines Ücretsiz Oldu

Sıradaki içerik:

Epic Games’te Skylines Ücretsiz Oldu

2020’nin En İyi 5 VPN Programı

1159 okunma — 28 Aralık 2020 20:03
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

2020nin en iyi 5 vpn programi

Ülkemizde gerek yerli gerekse yabancı menşeili sitelerin bazılarının BDDK tarafından erişime engellenmeleri sebebiyle internette dolaşırken VPN programlarına ihtiyaç duyabiliyoruz. Fakat son zamanlarda kaliteli VPN programları bulmak oldukça zor bir hale geldi. Birçok VPN programının optimizasyon konusunda sıkıntılar yaşadığını, işlevini yerine getiremediğini ve hız konusunda beklentilerin çok altında kaldığını görmekteyiz. Bu durumdan şikayetçi olan internet kullanıcılarının iyi bir VPN programı arayışına girmekte olduğunu görüyoruz. Bu içeriğimizde sizler için 2020 yılının en iyi VPN programları listesi hazırladık. Hazırladığımız listede yer alan VPN programlarını veri gizliliği konusunda hiçbir şüpheniz olmadan, hız problemine takılmadan gönül rahatlığı ile kullanmanız mümkün.

En İyi VPN Programları 2020

nordvpn

NordVPN

Ciddi anlamda basit ara yüzü ve diğer VPN programlarından ayrı tutmamızı sağlayacak bazı özellikleri ile birlikte listemizin ilk sırasında yer alıyor. Ayrıca en üst seviye VPN araçları ile donatılmış bir ağa sahip olan NordVPN, kullanıcılarının veri gizliliğine ve ağ güvenliklerine de hassasiyet göstererek yaklaşması ile biliniyor. Panama merkezli şirket, 61 ülkede aktif bir şekilde hizmet sunmakta. Tüm bunlara ek olarak, 55’den fazla ülkeye aktif bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlayan NordVPN, kullanıcılarına 7 günlük ücretsiz deneme hizmeti de sunuyor.  

ExpressVPN

ExpressVPN

Konu VPN programları olduğu zaman akla ilk gelen programlardan birisi de ExpressVPN. Son zamanlarda oldukça hızlı bir şekilde popüler hale gelen ve kullanıcı sayısını arttıran ExpressVPN programının bu başarısının ardında kullanıcı memnuniyeti yer alıyor. Chrome ve Firefox browserları için uzantılarla hizmet sunmakta olan ExpressVPN, kullanıcılarına oldukça yüksek hızlar vadediyor ve bu iddiasını da büyük oranda yerine getirmeyi başarabiliyor. Ayrıyeten Netflix, Hulu gibi popüler ağlar içinde ekstra bir hız sunulmakta. Bu sayede kullanıcıların hıza ihtiyaç duyduğu durumlarda, kullanıcılar yarı yolda bırakılmamış ve en iyi şekilde hizmet verilmiş oluyor. VPN tavsiyeleri arasında yer verdiğimiz ExpressVPN, kullanıcılarının programı denemeleri için 30 günlük bir deneme süreside sunmakta. Diğer yandan, programı satın alsanız dahi 30 gün içerisinde, herhangi bir neden belirtmenize gerek kalmadan paranızı iade almanız da mümkün.

Surfshark

Surfshark

60’tan fazla ülkede aktif bir şekilde hizmet vermekte olan Surfshark, sahip olduğu binden fazla sunucu ile birlikte en iyi vpn programı listemizin üçüncü sırasında yer alıyor. Programın kullanıcıları için sunduğu en önemli özellik ise birçok kullanıcının beklentileri arasında yer almakta olan güvenlik olarak karşımıza çıkıyor. Anonim ve güvenli bir şekilde internette gezmenin tadını Surfshark sayesinde çıkartmanız mümkün. Piyasada bulunan en güçlü şifreleme sistemlerinden birine sahip olması nedeniyle verilerinizi asla tehlike altına atmamaktadır. Ayrıca 30 gün boyunca para iade garantisine sahip olan program beraberinde oldukça başarılı bir reklam engelleyici eklentisi ile birlikte sunuluyor. Dilediğiniz cihazdan VPN keyfini çıkartmak için tercihinizi uygun fiyatı ile kullanıcıların karşısına çıkmakta olan Surfshark’tan yana kullanabilirsiniz.

Hotspot Shield 1

Hotspot Shield

Hotspot Shield, VPN sektöründe yıllardır hizmet vermekte olmasından dolayı VPN kategorisinde ilk akla gelen uygulamalar arasında yer almakta. Hotspot Shield’i rakiplerinden ayırmakta olan en büyük özellik ise günlük 500 MB kotasıyla, ücretsiz kullanım sunması. Yani programı satın almanıza gerek kalmadan ücretsiz bir şekilde kullanmanız mümkün. Ayrıca 7 günlük sınırsız deneme sürümünü de kullanabilirsiniz. Kolay kullanıma sahip ara yüzü ile kullanıcıların dikkatini çekmekte olan program, aynı zamanda oldukça güçlü bir koruma sistemine sahip. En iyi VPN programları arasında kabul edilen Hotspot Shield, kullanıcıları için ücretsiz ve 7 / 24 teknik destek hizmeti de sunmakta.

ProtonVPN

ProtonVPN

En kaliteli VPN programları listemizin son sırası ise Proton VPN’e ait. Sektöründe yer alan diğer VPN programları ile kıyaslandığında daha yüksek ücretlerle karşımıza çıkıyor olsa da sunmakta olduğu hizmetlerle birlikte bu parayı fazlasıyla hak ettiğini söylemekte fayda var. Tüm işletim sistemleri ile uyumlu şekilde çalışabilme özelliği de programı en iyiler arasına sokan özelliklerden birisi. İsviçre merkezli programın ücretsiz sürümünde yalnızca ABD, Hollanda ve Japonya ülkelerine erişim mevcut. Bu nedenle deneme sürümü kullananlarda istenilen hıza erişilmemesi gibi can sıkıcı problemler mevcut. ProtonVPN beraberinde reklam engelleyici eklenti ile hizmet vermekte. Bu sayede sıkıcı reklamları izlemek zorunda kalmadan, internet keyfine devam edebilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli