Disk Yazma Korumalı Nedir? Nasıl Çözülür?

Sıradaki içerik:

Disk Yazma Korumalı Nedir? Nasıl Çözülür?

2021’in En İyi 5 VPN Eklentisi

2272 okunma — 12 Temmuz 2021 23:49
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

2021in en iyi 5 vpn eklentisi

Her geçen gün daha fazla siteye erişim engeli getiriliyor. Erişim engelleri getirildikçe insanlar engelli siteye nasıl girilir? gibi soruları aramaya başlıyor. Bir çok kullanıcı tarafından merak edilen en iyi vpn eklentileri bu içeriğimizde sizlerle. Oyunhabertr olarak sizler için en kullanışlı vpn eklentilerini inceledik.

VPN uygulamaları, genellikle yasaklı sitelere giriş yapabilmek için kullanılmakta olan bir takım uygulamalardır. Bu uygulamaların bireysel olarak kullanımlarının yanı sıra firmalar boyutunda da kullanılmakta olduğunu görmekteyiz. Sağladıkları bazı avantajlar nedeniyle birçok insan tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de Opera adlı web browserın ücretsiz VPN hizmeti sunması ile birlikte VPN uygulamaları çok daha popüler bir hale geldi. Peki, VPN uygulamaları arasında en iyileri hangisi? Hangi programlar en yüksek hızlarla internette dolaşmanıza izin veriyor? Bu içeriğimizde sizler için yılın en iyi 5 VPN’i listesi hazırladık. Bu listede yer vermekte olduğumuz VPN eklentilerini gönül rahatlığı ile, kafanızda bir soru işaretine yer vermeden kullanabilirsiniz.

En İyi 5 VPN Eklentisi

cyber ghost vpn

Cyber Ghost VPN

Cyber Ghost VPN, yasaklı web sitelerine giriş yapılması sağlamasının yanı sıra gizlilik ve güvenlik sağlaması ile de bilinmekte olan bir uygulama. Eklentiyi kullanmakta olan kişilerin yorumlarına baktığımızda, güvenli ve anonim bir şekilde internet kullandıklarını ve bağlantı konusunda herhangi bir şekilde problem yaşamadıklarını görmekteyiz. 150 milyon reklam, 260 milyon takip edilme teşebbüsü ve 210 bin zararlı web sitesi, eklenti tarafından tespit edilmiştir. VPN eklentileri kullanıcıları bunların yer almakta olduğu web sitelerinden herhangi birisine giriş yaptığı takdirde, VPN eklentisi tarafından korunmaya alınmakta ve daha güvenli bir internet kullanımına kavuşmaktadırlar.

browsec vpn

Browsec VPN

Listemizde yer alan bir diğer VPN uygulaması da Browsec VPN. Bu eklentinin kullanıcıları için sunmuş olduğu en önemli özellik ise herhangi bir konumdan tüm VPN’lere erişim sunması olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesinde bulunduğunuz yerden, dilediğiniz VPN’e bağlantı kurmanız mümkün. Fakat her VPN için iyi bir hız olduğunu söylemek pek mümkün değil. Konumunuzda en hızlı çalışan VPN’i seçmeniz tavsiye edilmektedir. Eklenti ayrıca, gelişmiş bir kullanıcı ve veri gizliliğini de beraberinde sunuyor. Bu sayede gizlilik konusunda herhangi bir şüpheniz olmadan gönül rahatlığı ile kullanmanız mümkün. Ayrıca okul gibi yerlerde engellenmiş olan Facebook, Twitter ya da Youtube gibi web sitelerine de Browsec VPN eklentisi ile ulaşmanız mümkün. Browsec bu yüzden en iyi VPN eklentileri arasında yer almakta olan bir uygulamadır.

trust zone vpn

Trust.Zone VPN

30 farklı ülkede bulunan 125 adet sunucusu ile kişilere özgür ve limitsiz internet kullanma keyfini yaşatan VPN, sınırsız hıza sahip olması ile ön plana çıkıyor. VPN eklentilerinde sık sık karşılaşmakta olduğumuz bir sorun olan hız kısıtlamaları yüzünden internetimizi normalde olan hızından çok daha düşük hızlarda kullanmak zorunda kalabiliyoruz fakat bu VPN eklentisi sayesinde hız limitlerine takılmadan özgür ve sansürsüz internet keyfini çıkartmanız mümkün. Tüm işletim sistemleri için uygun olan Trust.Zone 3 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneme hakkını da kullanıcılarına sunuyor. Bu deneme süresini kullanarak eklentinin ne kadar kaliteli olduğunu deneyimlemeniz mümkün. Ayrıca ödeme seçenekleri arasında Bitcoin’de yer almakta.

ivacy vpn

Ivacy VPN

IvacyVPN, kullanıcılarına eş zamanlı 5 giriş hizmeti sunması nedeni ile ön plana çıkmakta olan bir VPN eklentisidir. Dahili müşteri hizmetlerine sahip olan eklenti sayesinde herhangi bir problem yaşadığınız anlarda, ekip ile iletişime geçerek yaşamakta olduğunuz problemleri oldukça hızlı ve net bir şekilde çözüme kavuşturmanızda mümkündür.  Firma tüm bunlara ek olarak uzun süreli satın alımlarda kullanıcılarına çok ciddi indirimler sunmakta. Ayrıca, firma müşterilerinin sunulan hizmetten memnun olmamaları durumunda 30 gün boyunca kayıtsız şartsız iade kabul etmekte. Bu sayede acaba dedikleri gibi çıkacak mı gibi şüphelerinizin cevabını almanız mümkün.

hide my ass vpn

HideMyAss VPN

İnternet ortamında anonim ve güvenli bir şekilde gezmek, kısıtlama ve yasaklara takılmamak, bankacılık gibi işlemlerinizi güvenli bir ortam içerisinde yapmak istiyorsanız karşınıza çıkacak en iyi seçeneklerden bir tanesi de HideMyAss VPN olacaktır. Askeri düzeyde şifreleme özelliğine sahip olan VPN, dünyanın birçok yerinde bulunan sunucuları ile birlikte kullanıcıları için eşsiz hizmetler sunuyor. Bütün işletim sistemleri için uyumlu olması da oldukça cazip bir seçenek olarak ön plana çıkmakta. Ayrıca günümüzde Türkçe dil desteği bulunan bir VPN eklentisi bulmakta oldukça zor. HideMyAss VPN, Türkçe dil desteği vermekte olan nadir VPN eklentileri yer alması ile de oldukça cazip bir seçenek.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli