Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Sıradaki içerik:

Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir?

En İyi Torrent Siteleri 2022

866 okunma — 16 Şubat 2022 13:55
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

en iyi torrent siteleri 2022

Torrent Nedir?

İnternet günümüzde insanların tüm boş zamanlarını değerlendirdiği bir platform olmaktadır. Gerek bilgisayarlardan olsun gerekse akıllı telefonlardan aklımıza ne takılsa hemen internete girip araştırma yoluna başvuruyoruz.  İnternet sayesinde istediğimiz zaman dizi, film izleyebiliyoruz şarkı dinleyebiliyoruz. İstersek bu dizi, film,mp3,dosyaları bilgisayarımıza indirip kayıt altına da alabilmek imkânına sahibiz. Bize bu konuda yardımcı olan ise torrent siteleridir.

En İyi Torrent Siteleri 2022

Torrent sitelerine kullanıcılar tarafından yüklenen film ve dizileri bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Birçok torrent sitesi ücretsiz olarak size bu imkânı sunuyorlar. Fakat şunu unutmamak gerekir ki torrent sitelerinden ücretsiz mp3, film, dizi indirmek tamamen yasa dışı bir uygulama olmaktadır. Korsan yayıncılık yapmış olur suç işlemiş olursunuz. Birçok internet kullanıcısı tarafından tarihin en iyi buluşu olarak kabul edilen torrent siteleri milyonlarca internet kullanıcılarına ücretsiz hizmet vererek mutlu ediyor. Torrent sistemi sayesinde birçok kullanıcı aynı anda aynı dosyayı bilgisayarlarına indirebilir. Özellikle dizi, film, oyun,mp3 gibi boyutu çok büyük olan dosyaların torrent sayesinde parçalı halde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Torrent indirimi sırasında siz asıl dosyayı indirmez asıl dosyanın bir kopyasını kendi bilgisayarınıza kopyalamış olursunuz. İndirdiğiniz dosyaların içeriğinin de doğru olması gerekiyor. Birçok macera sever isim ile içeriği farklı dosyaları torrent sitelerine koyarak kullanıcıları yanıltabilir. Ayrıca indirdiğiniz dosyanın içeriğinde virüs olma ihtimali de çok yüksektir. Bu sebeple her torrent sitesinden indirim sağlamamalısınız. Sizler için 2022 yılının en iyi torrent siteleri hangileri bu yazımızda detaylı bilgi verdik.

Günümüzde hızlı dosya paylaşımı sunan binlerce torrent sitesi mevcut. Bunlardan hangileri doğru paylaşım yapıyorlar hangileri güvenilir bunu sadece kullanarak test ediyoruz. Fakat sizleri için derlediğimiz yazımızda en iyi torrent siteleri ve en güvenilir en kaliteli torrent sitelerine örnekler vereceğiz. Korsan yayın olması ve yasal olmamasından dolayı torrent siteleri sürekli kapatılmakta. Bu yüzden aşağıda belirttiğimiz siteler aktif ve doğru bilgi paylaşmakta fakat zaman içerisinden korsan yayıncılık sebebiyle kapatılma ihtimalleri de bulunmaktadır.

İşte 2022 yılı en iyi torrent siteleri listemiz şu şekildedir:

  • Zamunda.net
  • Limetorrents
  • Torrents.io
  • Torrent2.eu
  • Zooqle
  • Rarbg.to
  • The Pirate Bay
  • 1337x.to
  • YTS.am

Yukarıda belirttiğim siteler aktif olarak çalışmakta ve virüs taraması yapmadan belge yüklenmesine izin vermemektedir.

Torrent Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

Öncelikle torrent sitelerine girmeden önce bilgisayarına bir VPN programı kurmalısınız. VPN sizin internet dış ip numaralarınızı değiştirerek en hızlı bir biçimde torrent indirmenizi sağlayacaktır. VPN kurulumu sonrası torrent indirme programı yüklemeniz gerekiyor. Ülkemizde en çok kullanılan programlardan dilerseniz Bittorrent ya da utorrent birisini indirip bilgisayarınıza kurmalısınız. Daha sonra yukarıda saydığımız en iyi torrent siteleri içinden birine girerek indirmek istediğiniz dosya ismini arama kısmına yazınız. Arama sonrası ekrana gelen listeden en çok tıklanan ve oylanan dosyanın torrent uzantısını bilgisayarınıza indirin. Torrent dosyası çok küçük boyutlardadır ve anında iner. Daha sonra indirdiğiniz torrent uzantılı dosyanızı bittorrent ya da utorrent programları ile birlikte çalıştırın. Artık bu program açık kaldığı sürece bilgisayarınıza indirme işlemini arka planda yapacaktır. İnternet hızınıza göre indirme süreleri değişiklik gösterebilir. İndirme sırasında dilerseniz birden çok torrent dosyası başlatabilir ya da bu program sayesinde indirme sırası yapabilirsiniz. En iyi torrent siteleri sayesinde yeni çıkan oyun, film ve yabancı dizileri anında bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Torrent siteleri korsan yayındır ve yasal değildir. Torrent sitelerinde Türkçe film ve dizi bulmanız hayli zor bir ihtimaldir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli