Amazon’un Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Luna Erken Kullanıma Açıldı

Sıradaki içerik:

Amazon’un Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Luna Erken Kullanıma Açıldı

PlayStation 5 kutusu ortaya çıktı!

733 okunma — 24 Ekim 2020 18:05
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

PlayStation 5 kutusu ortaya çıktı! yazısının öne çıkarılan görseli

Son haftalarda Playstation 5 hakkındaki haberlerde hareketlilik devam ediyor. Daha öncesinde fotoğraflarını yavaş yavaş görmeye başladığımız Playstation 5’in devam eden haberlerinde özelliklerininde duyurulduğuna şahit olmuştuk. Şimdi de Playstation 5’in kutusunun ortaya çıktığı haberle karşınızdayız. Bakalım Playstation 5’in kutusu nasıl olmuş.

Son günlerde ülkemizde fiyatı, özelliklerinden fazla konuşulan konsolun raflardaki yerini almasına fazla bir vakit kalmadı. PlayStation 5 kutusu ile alakalı bir bilgimiz yoktu. Konsol birtakım basın mecralarına kontrol amaçlı gönderildi ve GameSpot‘un paylaşmış olduğu haberde konsolun kutusu bize gösterildi.

PlayStation 5 kutusu beyaz renk ağırlıklı sade bir tasarım barındırıyor

playstation 5

Xbox kutusunun tasarımı da sadeydi, Xbox kutusu üzerinde, konsolun kendi görseli, yeşil ve siyah yoğunluklu renkler yer alıyordu. PlayStation 5 kutusu ise beyaz ağırlıklı renk içeriyor, ancak kutunun kapak bölümü mavi renk olarak karşımıza çıkıyor.

Kutunun ön yüzünde, konsolun kendisini ve kontrolcüsünü görüyoruz. Sağ tarafta PS5 yazısı ve logosu bulunuyor, sağ üst köşede de, 8K, 4K 120 ve HDR ibareleri yer alıyor. Buradan PS5‘te Xbox Series X’teki gibi 4K 120 FPS’i desteklediğini anlayabiliyoruz. Tabi bu kare hızları büyük bütçeli oyunlarda Işın izleme (ray tracing) teknolojisi kapalıyken alınabilir.

Ayrıca kutunun yüzeyine silik bir halde dağılmış, X, daire, üçgen ve kare yer alıyor. Kutunun arka tarafında ise, “Daha Önce Hiç Olmadığı Gibi Oyna” sloganı ve konsolun yatay durmuş halde bir görseli yer alıyor. Sağ üst köşesinde 825 GB ibaresini görüyoruz. Alt tarafta ise 3 değişik başlık görünüyor. Soldan sağa sırası ile şu halde; Yıldırım Hızında, Nefes Kesen Derinlik, Çarpıcı Oyunlar.

Kutunun içinden çıkanlar ise şöyle:

– PS 5

– DualSense Kontrolcü

– HDMI Kablosu

– Güç Kablosu

– Konsolun Standı

– USB Kablosu

PlayStation 5, Xbox Series X|S’ten 2 gün sonra, yani 12 Kasım‘da raflardaki yerini alacak. Peki siz playstation 5 alacak mısınız? Yorumlar kısmından bizimle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

PlayStation 5 kutusu ortaya çıktı! yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli