Google, Chrome’un Yeni Sekme Sayfasında Alışveriş Reklamları Gösterecek

Sıradaki içerik:

Google, Chrome’un Yeni Sekme Sayfasında Alışveriş Reklamları Gösterecek

Amazon’un Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Luna Erken Kullanıma Açıldı

619 okunma — 23 Ekim 2020 21:44
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Amazon'un Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Luna Erken Kullanıma Açıldı yazısının öne çıkan görseli

Oyun teknolojisi yapılan yatırımlar ile aralıksız büyüyor. Geçmiş senelerden bu yana oyun sektörü PC ve konsol üzerinde şekilleniyor. Geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 ve Xbox Series X tanıtıldı ve Kasım ayı içerisinde yeni jenerasyon konsollar oyuncular ile buluşacak. Konsol kullanıcıları için oyunlar yüksek bir maliyet oluşturuyor. Son senelerde bulut teknolojisinin oyun sektörü üzerine hızla geliştirildiğine şahit oluyoruz. Amazon bulut oyun hizmeti rekabetine Luna ile ortak olacak.

Amazon’un yeni bulut oyu hizmeti Luna uzun süredir oyun severler arasında çok konuşuluyor. Ne zaman açılacağı merakla beklenen Luna’nın erken kullanım için sınırlı sayıda oyuncuya üyelik vereceği öğrenildi. Hizmet hakkında gelecek dönüşleri görebilmek ve sistemi geliştirebilmek için erken erişim sağlıyorlar.

Amazon, bulut oyun hizmeti Luna’yı geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Amazon’un bulut oyun hizmeti, Google Stadia, Xbox Cloud Gaming ve NVIDIA GeForce Now gibi bulut oyun hizmeti devlerine büyük bir rakip olmaya hazırlanıyor. Amazon’un Luna sistemi, bugün erken kullanıma açıldı.

Amazon paylaştığı yazısında Luna sisteminin erken kullanımına yüz binlerce oyuncunun müracaat ettiğini yazısında belirtti. Ancak yüz binlerce başvurunun arasından çok az kullanıcı erken kullanım için davet alabildi.

Amazon Luna Erken Erişime Açıldı:

Amazon, bugün erken kullanıma açtığı Luna sistemine katılan oyuncularının geri dönüşlerini takip edecek. Erken kullanım için davet almaya layık görülen oyuncular, aylık 6 dolarlık Luna+ Game Channel’daki 50’den fazla oyunu bulut sistemi üzerinden oynayabilecekler.

Erken kullanım davetiyle yeni sistemi kullanmaya başlayan oyuncular, Ubisoft Channel üzerinden sistemde Assassin’s Creed Valhalla’yı da oynayabilecekler. Bununla birlikte Amazon Luna, Far Cry 6 gibi değişik dev Ubisoft oyunlarına da ev sahipliği yapacak.

Luna, oyuncuların web tabanlı bir işlemci kullanarak 100’den fazla oyundan oluşacak bir kitaplığa erişim imkanı sunacak. Bununla beraber dileyen oyuncular, Amazon’un Luna’ya özel olan Luna Controller’ı da satın alabilecek. Luna Controller, 49,99 dolardan satışa çıkacak.

Ancak kullanıcılar Luna’da sadece Luna Controller’ı kullanmak zorunda olmayacaklar. Dileyen oyuncu, kullandığı cihazın desteklediği kontrolcüyü de kullanarak oyunların tadını çıkarabilecek. Luna Controller’ı diğer kontrolcülerden ayıran en büyük farkı Cloud Direct teknolojisi olacaktır.

Amazon’un Bulut Tabanlı Oyun Sistemi Luna Erken Kullanıma Açıldı yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli