Türkiye, Ülke Uzantılı Alan Adı Kullanımında Dünyada Birinci Oldu

Sıradaki içerik:

Türkiye, Ülke Uzantılı Alan Adı Kullanımında Dünyada Birinci Oldu

Google, Chrome’un Yeni Sekme Sayfasında Alışveriş Reklamları Gösterecek

616 okunma — 23 Ekim 2020 20:32
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Google, Chrome'un Yeni Sekme Sayfasında Alışveriş Reklamları Gösterecek yazısının öne çıkarılan görseli

Google Chrome tarayıcısını duymayan hatta kullanmayan neredeyse kalmamıştır. Birçoğumuzun günlük hayatta sıklıkla kullandığı Chrome hem hız açısından hem de sunduğu özellikler açısından keyifle kullanılan tarayıcılar arasında yer alıyor.

Chrome uzun yıllardır sürekli güncelleme alan ve hız konusunda istikrarını bozmayan tarayıcılardan birisi. Yakında gelecek yeni güncelleme ile Chrome yeni sekme sayfasında alışveriş reklamları göstermeye başlayacak gelin detaylarına bakalım.

Google, Chrome’un yeni sekme sayfasını değiştirmeye hazırlanıyor. Chrome’un Canary sürümünde görülen yeni bir özellik, kullananların bu ekranda artık geçmişte aradıkları ürünleri görüntülemesini sağlayacak. Özelliğin bütün kullanıcılara ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor.

google chrome

Google mühendisleri, Chrome‘un deneysel özelliklerinin testini yaptığı Canary sürümü üzerinde yeni bir güncelleme yaptı. Yapılan güncelleme, Google Chrome’a yakında gelecek yeni bir özelliği gözler önüne seriyor. Bu özellik, alışveriş geçmişlerini yeni sekme sayfasına taşıyacak. Özelliğin kararlı sürüme gelmesiyle beraber Chrome’da daha önce aradığınız ürünleri, yeni sekme sayfasında görmeye başlayacaksınız.

Google Chrome’un Canary sürümünde karşılaşılan bu özellik, varsayılan olarak deaktif şekilde geliyor. Yani isteyen kullanıcılar, bu özelliği Google Chrome’daki “flags” kısmı altından aktif hale getirebilecekler. Bu durum, özelliğin muhtemelen tercihe bağlı kullanılacağının bir göstergesi. Bir kullanıcı, özelliği aktif ettikten sonrasında ise yeni sekme açtığında kartlar olan bir bölüm görüp, daha önce aradıkları ürünlere ulaşabilecekler.

Google’ın Chrome’da test ettiği yeni özellik işte böyle görünüyor

google chrome

Google Chrome‘un yeni özelliği, daha önceden aranmış olan ürünlere ulaşılmasını da kolaylaştırıyor. Örneğin yukarıdaki görselle de görebileceğiniz üzere şayet daha önce büro sandalyelerine yönelik bir arama yaptıysanız, karşınıza çıkan kartları kullanarak bu aramaya hızlı bir biçimde ulaşabiliyorsunuz. Google, bu yeni özelliği sayesinde kullanıcı deneyimini iyileştirmiş olacak gibi görünüyor.

Google Chrome’a eklenecek yeni özelliğin ne zaman kullanımda olacağı bilinmiyor. Ancak özelliğin Canary sürüme ulaşmış oluşu, çalışmaların genel olarak tamamlanmış olduğunun bir göstergesi. Şirket muhtemelen, birkaç sürüm güncellemesi sonrasında bu özelliği bütün kullanıcılara sunacak. Bakalım Google, bu özelliği ile tüketicileri etkilemeyi başarabilecek mi?

Google, Chrome’un Yeni Sekme Sayfasında Alışveriş Reklamları Gösterecek yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli