Baykar’dan Yapılan Açıklamada Yalan ve İftiralara Cevap

Sıradaki içerik:

Baykar’dan Yapılan Açıklamada Yalan ve İftiralara Cevap

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylığını Duyurdu

46 okunma — 13 Nisan 2024 22:05
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 661ad766889df

Mehmet Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylığını Resmen İlan Etti

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Aziz Yıldırım döneminin önemli isimlerinden Mehmet Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adaylığını yazılı olarak duyurdu.

Mosturoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Saygıdeğer Büyük Fenerbahçe Ailesi, Kulübümüz tarafından yapılan bildirime göre; Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantımız 27 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacaktır. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerinde aday olmam konusunda Fenerbahçe Spor Kulübü üyelerince tarafıma gösterilmiş olan teveccühle bu konudaki düşüncelerimi birçok kulüp üyemizle paylaştım.”

Mosturoğlu, uzun yıllara dayanan Fenerbahçe’ye olan bağlılığını vurgulayarak, Yüksek Divan Kurulu başkan adaylığını resmen açıkladı. Kendisinin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün akil üyelerinin oluşturduğu Yüksek Divan Kurulu’nu daha güçlü ve etkili kılmayı amaçladığını belirtti. Aynı zamanda Yüksek Divan Kurulu’nun, camia için güçlü bir ses olacağını ve Türk sporuna fikir önderliği yapacağını vurguladı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli