Cyberpunk 2077 Oyun İncelemesi ve Tüm Detaylar

Sıradaki içerik:

Cyberpunk 2077 Oyun İncelemesi ve Tüm Detaylar

Epic Games 15 Gün Boyunca Ücretsiz Oyun Kampanyası

1856 okunma — 11 Aralık 2020 22:17
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

epic games 15 gun boyunca ucretsiz oyun kampanyasi

Oyunseverler tarafından oldukça sevilen ve beğenilen oyunların bulunduğu Epic Games Store, 17 Aralık 2020 tarihinde başlatacağı Epic Games Yılbaşı Tatil İndirimi yapıyor. Ayrıca Epic Games yaptığı duyuruda 15 gün boyunca her gün 1 adet oyunu ücretsiz vereceğini açıkladı. Steam‘e rakip olmayı hedefleyen ve vereceği ücretsiz oyunlarla oldukça güçleneceği bekleniyor. 17 Aralık’tan itibaren oyunlarda %75’e varan indirimlerle birlikte 15 gün boyunca her gün 1 oyunu ücretsiz veriyor.
17 Aralık’ta başlayıp 2 hafta sürecek indirim ve ücretsiz oyunu alabilmeniz için 24 saatiniz olacak. Günün ücretsiz oyununu oyun kütüphanenize eklemeniz halinde oyun ömür boyu sizin oluyor.

epic games 15 gun boyunca ucretsiz oyun kampanyasi 1

Epic Games Ücretsiz 15 Oyun

Epic Games 15 ücretsiz oyun için maalesef oyun isimlerini henüz açıklamadı. Şuan açıklanmamış olsa da minimum 1 adet sağlam ve çok sevilen oyunu ücretsiz vereceği tahminlerimiz arasında. Son günlerde adından çok söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Cyberpunk 2077’nin ücretsiz olacağı sorulmaya başlandı ancak bu ihtimalin düşük olduğunu söyleyebiliriz.
Milyonlarca dolar bütçe ile 8 yıldır geliştirilen Cyberpunk 2077‘nin ücretsiz olmasını çok isterdik ancak maalesef ilk haftadan ücretsiz olması çok düşük ihtimale sahip. Ancak GTA 5 ve benzeri kalitede ancak çıkışı üzerinden zaman geçmiş oyunları görebiliriz. Epic Games Store tarafından 17 Aralık’ta başlayıp 15 gün sürecek ücretsiz oyun kampanyasında gelecek detayları ve ücretsiz oyun serilerini siz değerli takipçilerimize en hızlı şekilde ulaştıracağız. Ücretsiz oyunlardan ve oyun haberleri‘ni anlık takip edebilmek için sitemizi sıkça ziyaret etmeyi unutmayın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar
  • Uğur 3 yıl önce
  • Sabırsızlıkla bekliyorum, bir an önce indirmek istiyorum güzel oyunları