Antarktika’da Yapılan Buzul Altı Göl Keşfi

Sıradaki içerik:

Antarktika’da Yapılan Buzul Altı Göl Keşfi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer’den Çalışma Meclisi Eleştirisi

34 okunma — 21 Nisan 2024 20:07
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 662547c11af14

Taşcıer, Çalışma Meclisi Tarihini ve Gündemini Eleştirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Çalışma Meclisi toplantısının mayıs ayının ilk haftası yapılacağının belirtildiğini ifade ederek, tarihin değişmesi ve gündemin taraflarla belirlenmesi gerektiğini belirtti. Taşcıer, yaptığı yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Çalışma Meclisi toplantısı için belirlenen tarihi eleştirdi.

5 Yıldır Toplanmıyordu

Gamze Taşcıer, çalışma hayatında çözülmesi gereken sorunların olduğunu vurgulayarak, taraflar arasında istişare, uzlaşma ve diyaloğa ihtiyaç olduğunu belirtti. Taşcıer, Çalışma Meclisi toplantısı için belirlenen muhtemel tarihin 1-2 Mayıs olduğunu aktardı ve bu durumu eleştirdi. “Madem böyle bir niyetiniz var, başka tarih mi kalmadı, zaten beş yıldır toplamıyorsunuz. Bu tarihin seçilmesinin anlamı ve amacı çok açık, sendikalar, demokratik kitle örgütleri 1 Mayıs’ta alanlarda olmasın…” görüşüne yer verdi.

“Tarih Değişmeli”

Gamze Taşcıer, çalışma hayatının sorunları konusunda konuşulmasının istenmediğini öne sürerek, “Çalışma Meclisi toplansın ama tarihi değişmeli, gündem taraflarla birlikte belirlenmeli. Başka türlüsü göstermelik bir toplantıdan öteye gitmeyecektir.” şeklinde devam etti.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli