AMD Radeon Software Yeni Sürümünü Çıkarttı!

Sıradaki içerik:

AMD Radeon Software Yeni Sürümünü Çıkarttı!

Mortal Kombat XI(11) Ne Zaman Çıkacak?

1044 okunma — 17 Aralık 2018 21:31
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

mk11

Warner Bros. Interactive Entertainment, NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat 11’in bilgileri, rap sanatçısı 21 Savage’e ait bir fragman ile yaptı. Yapılan duyuru ile birlikte Mortal Kombat 11 çıkış tarihi de sonunda belli oldu.

Mortal Kombat 11 ne zaman çıkacak?

Mortal Kombat 11, daha önce hiç olmadığı kadar oyun deneyimini derinleştiren ve oyuncuları daha fazla düşünerek oyunun akışını onların ellerine bırakma imkanı veren “Custom Character Variation System” ile zenginleştirildi.

20 yıldan fazla bir süredir oynanan Mortal Kombat’ın hala tutulan bir oyun olmasını ve oyuncularına muhteşem deneyimler yaşatmasını sağlayan bu yenilikçi sistem, oyuncuların favori savaşçılarını kişiselleştirmeleri için sonsuz sayıda seçenek sunuyor.

Mortal Kombat 11 ‘de, hikayenin destansı kahramanlarından Dark Raiden ve Scorpion arasında geçen büyük bir savaş sahnesinin yer aldığı ilk fragman ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Yeni bir kahramanın da gözüktüğü ve büyük beğeni toplayan fragmanın “Ölümsüz” adlı özgün şarkısı ise ünlü rap sanatçısı 21 Savage tarafından seslendirildi.

Son olarak ise efsanevi Mortal Kombat serisinin yeni oyunu Steam ‘da 23 Nisan 2019 ‘da. PS4 ve XBox One platformları için Türkiye’de Bilkom tarafından satışa sunulacağı da belirtildi. Oyunun normal sürümünün ön sipariş fiyatı 102 TL, 
Mortal Kombat 11 Premium Edition ise 144 TL.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli