Kadınlar İçin Şıklığı Yansıtan Nike Dunk Modelleri

Sıradaki içerik:

Kadınlar İçin Şıklığı Yansıtan Nike Dunk Modelleri

MMO Kayseri Şube Başkanı Elektrikli Araçların Avantajlarını Anlattı

50 okunma — 23 Mart 2024 15:07
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65fec5ef55e11

Elektrikli Araçlar ve Çevre Dostu Yenilenebilir Enerji

MMO Kayseri Şube Başkanı Varol, elektrikli araçların fosil yakıtlı araçlara göre birçok avantajı bulunduğunu belirtti. Elektrikli araçların yenilenebilir enerjiyle çalışmasının çevre dostu olmalarını pekiştirdi.

Ekonomik ve Kullanışlı Elektrikli Araçlar

Varol, elektrikli araçların bakım maliyetleri açısından da daha kullanışlı hale geldiğini vurguladı. Benzinli ve dizel araçlara göre daha tasarruflu olan elektrikli araçlarla ilgili bilimsel çalışmaların yapıldığını aktardı.

Batarya Yangınları ve Elektrikli Araçlar

Varol, elektrikli araçların en büyük dezavantajlarından birinin batarya yangınları olduğunu belirtti. Batarya konusunda yeterli bilimsel ve akademik çalışmanın yapılmadığını savunan Varol, batarya yangınlarının önlenmesi ve söndürülmesi konusunda daha fazla çalışma yapılması gerektiğini ifade etti.

Yangın Anında Yapılması Gerekenler

Varol, elektrikli araçlardaki yangın durumunda kuru kimyevi köpükler ve kuru tozlar kullanılması gerektiğini belirtti. Su kullanımının yangını daha da hızlandırabileceğini ifade eden Varol, merkezi elektriği devre dışı bırakma uyarısında bulundu. Batarya yangınlarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasının önemli olduğunu vurguladı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli