Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Veda Töreni

Sıradaki içerik:

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Veda Töreni

Elon Musk, Twitter’ı X’e Çevirdi ve Ücretli Bir Platform Haline Getiriyor

28 okunma — 16 Nisan 2024 10:04
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 661e2306e6750

Elon Musk, Twitter’ı Değiştirme Kararı Aldı

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve SpaceX, Tesla gibi şirketlerin sahibi olan Elon Musk, yakın zamanda Twitter’ı satın alarak ismini X’e çevirdi. Artık platformda büyük değişikliklere gitme kararı alan Musk, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandığını gösteriyor.

Ücretli Kullanıcılar İçin Yeni Dönem Başlıyor

Elon Musk, yeni kullanıcıların platformu kullanabilmeleri için “küçük bir meblağ” ödemek zorunda kalacaklarını duyurdu. Bot hesaplarını ortadan kaldırmak amacıyla bu yöntemi uygulayacaklarını belirten Musk, açıklamayı X hesabından yaptı.

Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte, platformda paylaşımları beğenmek ve paylaşım yapabilmek için kullanıcıların para ödemesi gerekecek. X, pilot proje olarak Filipinler ve Yeni Zelanda’da başladığını duyururken, yıllık 1 dolarlık abonelik ücreti talep edileceği kaydedildi.

Ücretli Üyelik ve Özellikler

Yeni kullanıcıların bu ücreti ödeyeceği belirtilirken, abonelik ücretini ödemeyen kullanıcıların sadece içerikleri okuyabileceği aktarıldı. Bu kararla birlikte Twitter’ın nasıl bir dönüşüm geçireceği merak konusu olmaya devam ediyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli