WhatsApp’ta Küresel Bağlantı Sorunu

Sıradaki içerik:

WhatsApp’ta Küresel Bağlantı Sorunu

Ramazan Bayramı’nda Şehirler Arası Ulaşımda Bilet Fiyatları Yükseliyor

69 okunma — 07 Nisan 2024 20:06
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 6612d29718736

Yolcular Bilet Fiyatlarından Şikayetçi

İstanbul’un Esenler ilçesindeki otogarda Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşanıyor. Konya’ya gitmek isteyen bir yolcu, bilet fiyatlarının arttığını belirterek, “Biletleri açık artırmayla satıyorlar. Bayram fırsatçılığı yapıyorlar. 10 gün önce aldığım bilet için bin lira ödedim. Daha önce 650-700 lira civarındaydı.” şeklinde konuştu.

Yüksek Fiyatlar Mağduriyete Neden Oluyor

İstanbul’a aktarma ile Kastamonu’ya gitmeyi planlayan bir başka yolcu, bilet fiyatlarının yükselmesinden şikayetçi. “Bilet fiyatları gerçekten yüksek. Bayram tatilinde zaten köprüler ücretsiz. Bilet fiyatlarının makul seviyede olmasını ya da sabit tutulmasını istiyoruz. Bir hafta önce 900 lira civarında olan Kastamonu biletlerinin şu an 1200 lira olduğunu belirtti.

Yolcular Fiyat Artışından Memnun Değil

Düzce’ye ailesiyle gitmeyi planlayan bir yolcu da bilet fiyatlarındaki artıştan şikayetçi. “Bayram dolayısıyla fiyatlar yükseldi. Eski seviyeye dönmesini bekliyoruz.” diyen yolcu, bir ay önce 1500 liraya aldığı 3 biletin şu an tek bilet fiyatının 700 liraya çıktığını belirtti. “Bileti bir ay önce aldım ve fiyatlar şu an çok yüksek. Herkesi etkileyen ekonomik kriz nedeniyle firmalar fiyatları artırıyor.” şeklinde konuştu.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli