Elon Musk’ın Çin Ziyareti Tesla’nın Değerini Artırdı

Sıradaki içerik:

Elon Musk’ın Çin Ziyareti Tesla’nın Değerini Artırdı

Max Kruse, Eşi İçin Tribünlerden Gelen Hakaretlere Tepki Gösterdi

64 okunma — 30 Nisan 2024 22:17
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 663143bb2f7a4

Eski Alman Milli Futbolcu Max Kruse, BSV Al-Dersimspor’un Yedek Takımıyla İlk Maçına Çıktı

Eski Alman milli futbolcu Max Kruse, profesyonel kariyerini noktaladıktan tam 130 gün sonra BSV Al-Dersimspor’un yedek takımıyla ilk maçına çıktı. Spandauer Kickers III ile oynanan mücadele 1-1 berabere biterken, Kruse ilk maçında bir asist yaparak sahadaki varlığını hissettirdi.

Max Kruse’nin Eşi Dilara’ya Yönelik Hakaretler Maç Sonrası Gerginliğe Neden Oldu

Ancak maçın ardından yaşanan tatsız bir olay, Kruse’nin mutlu gününü gölgeledi. Tribünlerden Kruse’nin eşi Dilara’ya yönelik gelen hakaretler, tecrübeli futbolcuyu derinden rahatsız etti. Kruse, bu duruma tepkisini Instagram üzerinden paylaştığı bir video ile dile getirdi. “Saha içinde ve dışında belden aşağı konuşmanın oyunun bir parçası olduğunu biliyorum. Ama karımı bunun dışında bırakın!” ifadelerini kullandı.

Max Kruse, Tribünlerden Gelen Hakaretlere Sert Bir Tepki Verdi

Dilara ile 2020 yılından beri birlikte olan ve 2021 yılında evlenen Kruse, hakaretlere karşı sert bir tavır aldı. “Böyle bir şey bel altıdır, kendinizi sorgulamalısınız, bu işin bir parçası değil. Bana saldırırsanız sorun değil, hiç kaşınmıyorum ama karımı bu işin dışında tutun.” şeklinde konuşan Kruse, tribünlerin tutumunu kınadı.

Max Kruse’nin Kariyeri ve Ses Getiren Sözleri

Max Kruse, Fenerbahçe, Wolfsburg, Union Berlin, Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach ve St Pauli gibi takımlarda forma giymiş, Bundesliga’da 300’den fazla maça çıkmış bir futbolcudur. Aktif futbol hayatını sonlandırmasına rağmen saha dışındaki konularda da ses getiren Kruse, eşine yapılan hakaretlere karşı net bir duruş sergilemeye devam ediyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli