Türk-İş Genel Başkanı: Kamu İşçilerinin Ücretleri İçin Düzenleme Şart

Sıradaki içerik:

Türk-İş Genel Başkanı: Kamu İşçilerinin Ücretleri İçin Düzenleme Şart

İstanbul’da Altın Madalya Kazanan Tuğba Danışmaz, Paris Olimpiyatları İçin Hazırlıklarını Değerlendirdi

84 okunma — 08 Şubat 2024 14:32
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65c4bbd9287e2

Kadınlar Üç Adım Atlamada Altın Madalya

2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda İstanbul’da düzenlenen kadınlar üç adım atlamada altın madalya kazanan Tuğba Danışmaz, 2024 Paris Olimpiyatları’na yönelik hazırlık sürecini değerlendirdi.

Hazırlıklar Ekim Ayında Başladı

Tuğba Danışmaz, hazırlıklara ekim ayında başladıklarını belirtti. Sezon öncesi sağlık, antropometrik, biyomekanik ve performans testlerinin yapıldığını söyledi. Test sonuçlarına göre antrenörü Cahit Yüksel ile bir antrenman planı oluşturduklarını aktardı.

Antalya ve Güney Afrika’da Kamp

Tuğba Danışmaz, çalışmalarına yaklaşık 20 gün Antalya’da devam ettikten sonra, havasının sıcak olması ve rakımının yüksek olması nedeniyle antrenmanlarını Güney Afrika’da sürdürdüklerini belirtti. Bu sürecin oldukça başarılı ve verimli geçtiğini ifade etti.

Paris’te Yarışmalara Katılmak ve Puanı Artırmak

Salon sezonunun açılmasıyla birlikte Paris’te yarışmalara katılmayı ve antrenmanlarının etkisini ve eksikliklerini görmek istediklerini söyleyen Danışmaz, aynı zamanda ranking puanını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Bu sürecin, Haziran ayındaki Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyatları’na hazırlık sürecinin bir parçası olacağını belirtti.

Hedef: 14,55 ve Daha İyi Bir Derece

Tuğba Danışmaz, üç adım atlama kadınlarda 14,55 metrenin olimpiyat kotası olduğunu vurguladı. Kendisinin 14,31’lik bir dereceye sahip olduğunu ve dünyanın en iyi 11’inci sporcusu olduğunu belirtti. Ancak hedeflerinin 14,55 ve daha iyi bir derece atlamak olduğunu söyledi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli