Android Telefonlar İçin Atari Oyunları Listesi

Sıradaki içerik:

Android Telefonlar İçin Atari Oyunları Listesi

Hidden Hotel Oyunu Hile Nasıl Yapılır?

1336 okunma — 02 Nisan 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Hidden Hotel Oyunu Hile Nasıl Yapılır

Hidden Hotel oyunu hile nasıl yapılır sorusu bu oyunun sevenleri tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Hem eşleşme hem de dekorasyon sevenlerin çok fazla tercih ettiği bu oyunda oldukça güzel görseller bulunuyor. Oyunun kendine özel bir konsepti bulunuyor. WhaleApp LTD firması tarafından tasarlanan bu oyun Android dünyasının en çok indirilen oyunları arasında yer alıyor. Popülerliği çok yüksek olan bu oyunda belli oyun amaçları bulunuyor.

Oyundaki en temel amaç karakter ile sahibi olduğunuz oteldeki tüm bulmacaları çözmektir. Aynı zamanda tadilat ve tamir işlemleri yapmak da yine oyunun istenilen detayları arasında yer alıyor. Genel zorluk derecesinde olan bu oyun birçok hile programı ile daha üst levellere gelinebilecek bir oyundur.

Hidden Hotel Oyunu Hile Türleri

Hidden Hotel oyunu hile nasıl yapılır sorusuna yanıt vermeden önce mutlaka hile türlerinin adını vermek gerekir. Oyunda en çok başvurulan hile türleri arasında şunlar yer almaktadır:

  • Sınırsız yıldız

  • Para hilesi

  • Görevlere özel hileler

  • Dekorasyon hileleri

Gibi birden fazla hile türü bulunuyor. Bunların her biri kısa süre içerisinde yüklenerek oyunda en iyi şekilde başarı elde etmenize olanak tanınıyor. Günümüzde birçok oyuncusu bulunan Hidden Hotel oyunu beklentilere en iyi şekilde yanıt vermektedir. Dekorasyon oyunları arasında en çok tercih edilen oyunlardan birisi olan Hidden Hotel oyunu beklentilere en iyi şekilde yanıt vermektedir.

Hidden Hotel Oyunu Hile Yapma

Hidden Hotel oyunu hile nasıl yapılır konusuna yanıt vermek için ilk olarak hileyi uygun bir şekilde yapmak gerekiyor. Hileleri indirebilmek için APK dosyalarını bulmanız gerekiyor. Her hilenin kendine göre bir kodu bulunuyor. Sonrasında oyunu da cihazlarınıza indirmiş olmanız gerekiyor. Hidden Hotel oyununu oynayabilmek için dikkat etmeniz gereken konu mutlaka sistem gereksinimlerini sağlamaktır. Aynı zamanda hileleri kaldırabilmesi de önemli bir detaydır.

Hidden Hotel oyunu hile nasıl yapılır konusunda her hile türüne özel olarak birçok noktadan bahsetmek mümkündür. Son derece profesyonel bir oyun olan Hidden Hotel oyunu hile ile daha da hızlı ilerleyebileceğiniz dekorasyon oyunlarındandır.

Hidden Hotel oyunu Hilesi hakkında önerdiğiniz herhangi bir hile programı varsa yorumlar kısmında belirtmeniz yeterlidir. Online oyun hile programları 2022 Listesi makalemizi incelemeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli