KOSGEB Mobilya İmalatı Desteği Nasıl Alınır?

Sıradaki içerik:

KOSGEB Mobilya İmalatı Desteği Nasıl Alınır?

Android Telefonlar İçin Atari Oyunları Listesi

2094 okunma — 01 Nisan 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Android Telefonlar İçin Atari Oyunları

Android telefonlar için atari oyunları seçenekleri oldukça farklıdır. Atari oyunları eskiden günümüze oldukça fazla oynanan oyun çeşitleridir. Bu oyunları eskiden yalnızca çocuklar değil aynı zamanda yetişkinler de severek oynuyordu. Günümüzde de Android telefonlara atari oyunlarını indirerek kolaylıkla oynama imkanı bulabilirsiniz.

Atari oyunları içerisinde macera, dövüş, yarış gibi birçok farklı kategoride oyun bulabilmek mümkündür. Android telefonlar için atari oyunları listelendiği de birçok farklı oyun isminden bahsetmek mümkündür. Alacak telefonlarınızın bu oyunların sistem gereksinimlerine taşıyabilmesi oldukça önemli bir noktadır.

Android telefonlara yükleyeceğiniz atari oyunlarının her birine kendine göre kuralları bulunur. Aynı zamanda bazıları olduk çok profesyonel oyunlardır. Atari oyunlarını tek kişilik oynayabileceğiniz gibi çoklu oyun seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Günümüzde Android telefonlar için tasarlanan atari oyunları eskisinden çok daha geniş bir kapsama sahiptir.

Telefonlarda Oynanan Atari Oyunları

Android telefonlar için atari oyunları seçenekleri oldukça fazladır. Herkes kendi yaş grubuna ve zevklerine uygun olarak bu oyunlardan birini seçerek indirebilme imkanı bulabilir. İndirme işlemini yapabilmek için belirli aşamaları takip etmeniz gerekir. Aynı zamanda telefonunuzun depolama özelliğinin de yeterli kapasitede olmasına dikkat etmelisiniz. En çok tercih edilen Android telefonlar için 6 Adet atari oyunu listesi şu şekilde sıralanabilir:

  • Super Mario

  • Tank

  • Mayın tarlası

  • Arkanoid Space İnvaders

  • Pinpall Deluxe

  • SKY Force Reloaded

Gibi birçok oyun alternatifi bulunur. Bu oyunlardan en kaliteli ve eğlenceli olanı seçerek telefonunuza indirebilirsiniz. Çok fazla yer kaplamayan oyunlar olduğu için hepsini indirebilir ve dilediğiniz zaman istediğiniz oyunlara girerek oynamaya devam edebilirsiniz. Günümüzde oldukça fazla tercih edilen Android telefon atari oyunları çok geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir. Böylelikle oyunlarda geçirilen zaman dilimi de oldukça fazla olmaktadır.

Atari oyunlar Android telefonlara nasıl indirilir?

Android atari oyunları listesi içerisinden herhangi birini seçtiğinizde bu oyunu oynayabilmek için telefona indirmeniz gerekir. Telefona indirme işlemi öncesinde mutlaka oyunun virüs taramasının yapıldığından emin olmalısınız.

Aynı zamanda Play Store uygulaması üzerinden mutlaka bu oyunu daha önce indiren kişilerin yorumlarını okumaya özen göstermelisiniz. Oyunun yıldız derecesine ve yorum kalitesine baktıktan sonra büyüklüğe seçeneğine tıklayarak oyunu telefona yükleyebilirsiniz. Bu aşamadan sonra tek yapmanız gereken oyuna girip zaman geçirmektir.

Sizde Bu listeye eklenmesini istediğiniz Atari oyunları var ise yorumlar kısmında belirtmeniz yeterlidir.  En İyi Android Hayatta Kalma Oyunları makalemizi incelemeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli