Takas Edilemez Jetonlar (NFT’ler) Nasıl Satın Alınır?

Sıradaki içerik:

Takas Edilemez Jetonlar (NFT’ler) Nasıl Satın Alınır?

Fotoğrafta İstenmeyen Yerleri Silme Android Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

857 okunma — 29 Mart 2022 18:09
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Fotoğrafta İstenmeyen Yerleri Silme Android

Fotoğrafta istenmeyen yerleri silme Android cihazlarda mümkün olabiliyor. Telefon ile fotoğraf çektirmek son derece sevilen bir uğraştır. Yeni gidilen bir yerde ya da arkadaşlarınız ile vakit geçirirken anı ölümsüzleştirmek son derece eğlenceli bir ortam yaratmanızı sağlar. Ancak zaman zaman çekilen fotoğraflarda gereksiz nesneler ve insanlar da olabilir. Çekim sırasında bu detaylara dikkat etmemek çok güzel karelerin bozulmasına neden olabilir.

Eskiden fotoğraflarda çıkan bu gereksiz görselleri çıkarmak mümkün olmazdı. Ancak günümüzde teknolojinin daha da gelişme göstermesi ile birlikte fotoğrafları istenildiği gibi şekillendirme imkanı oluyor. Fotoğrafta istenmeyen yerleri silme Android cihazlar için birçok uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan yararlanarak fotoğraflarda istenilen düzenlemeleri yapabilir ve sonra sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Fotoğrafta İstenmeyen Yerleri Silme Programları

Fotoğrafta istenmeyen yerleri silmek için kullanılabilecek birçok program bulunuyor. Bu programlar arasında en çok öne çıkanlar arasında şunlardan bahsetmek mümkün olabilir:

  • Touch Retouch Uygulaması
  • Snapseed uygulaması
  • Picsart Uygulaması
  • Adobe Photoshop Fix

Bu uygulamaların ilki ücretli bir uygulamadır. Aynı zamanda Touch Retouch uygulaması hem Android hem de iOS ile kullanılabilmektedir. Fotoğraflardaki nesneyi kolaylıkla kaldırabilme imkanı vardır. Bu programın hızlı onarma, klonlama, nesne kaldırma gibi farklı özellikleri de bulunuyor. Bununla birlikte kişi fotoğraflarında cilt üzerinde çeşitli iyileştirme işlemlerini de yapabilme imkanı bulunuyor.

Fotoğrafta İstenmeyen Yerler Nasıl Silinir?

Fotoğrafta istenmeyen yerleri silme Android cihazlarda yapılabilecek işlemler arasında yer alıyor. Bu işlemleri yapabilmek için mutlaka kaliteli bir fotoğraf uygulamasının ilk olarak telefona indirilmesi gerekiyor. Telefona indirme işlemleri için mutlaka Play Store uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Bu uygulamanın dışında bir yerden uygulama indirmek cihazlarınız için çeşitli riskler ortaya çıkarabilir.

Fotoğraflarda istenmeyen bir nesne varsa ya da düzeltilmesi gereken kısımlar bulunuyorsa uygulamaya fotoğrafı yüklemelisiniz. Sonrasında uygulama özelliklerini kullanarak gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Bu uygulamalar içerisinde ücretli ve ücretsiz birçok uygulama bulunuyor. Bazı uygulamalarda reklam izlemeniz gerekebilir. Ancak ücretsiz olarak bu uygulamalardan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Ekstra fotoğraf eklemeleri de yapabilmenize olanak tanıyan uygulamalardır.

Android Olmazsa Olmaz Uygulamalar 2022 makalemizi incelemeyi unutmayınız. Bu makale hakkında sizde görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli