Yeni Kredi Kartı Başvurusu

Sıradaki içerik:

Yeni Kredi Kartı Başvurusu

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi

445 okunma — 12 Aralık 2021 15:09
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi Başvurusu

Ekonomik olarak hem küresel çapta hem de ülkemiz bazında zor günler geçirmekteyiz. Virüs sebebiyle kısıtlanan sosyal yaşam bir çok vatandaşta oldukça derin etkiler bırakmaktadır. Virüsün getirdiği yasaklar sonucu bir çok işyeri üretime ara vermek zorunda kaldı. Bu dönemde çoğu kişi işini kaybederken çoğu kişi de ücretsiz izne ayrılmak zorunda kaldı.Kamu bankaları tarafından virüsün ekonomimiz üzerindeki etkilerini azaltmak ve vatandaşlarımıza temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlamak maksadıyla kredi kampanyası başlatılmıştır. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından yapılan bu kredi başvuru kampanyasının detaylarını yazımızda sizlere aktarıyor olacağız.

Kredi Limiti ve Başvuru Detayları Nelerdir?

Ülkemizde 3 kamu bankası tarafından sağlanan ve kredi başvuruları alınan Temel İhtiyaç Destek Kredisi kapsamında Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası vatandaşlara 0,49 faiz oranlı ve 6 ayı ödemesiz olarak 36 aya kadar vadeli biçimde toplamda ise 10.000TL limit ile kredi imkanı vermektedir.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankalar internet ve mobil şubeleri aracılığıyla başvuru alabilmektedir. Ayrıca internet ve mobil bankacılık kullanmayan vatandaşlar için ise şubelerden başvuru yapılabilmektedir. Kredi başvurunuzun değerlendirilmeye alınabilmesi için karşılamanız gereken bazı şartlar mevcuttur. Bu şartlardan bahsedecek olursak eğer hane halkı geliri 5.000TL ve altında olması gerekmektedir. 5.000TL’nin altında hane gelir olan aileler bu krediye başvuruda bulunabileceklerdir.

Aynı aileden sadece bir kişi bu kredi kampanyasından yararlanabilecektir. Her aileye ulaşılabilmesi ve temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi hedefiyle uygulanan bu kampanyada başvurular aile başı bir birey olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Bir diğer sınırlandırma ise başvuruda bulunabilecek banka sayısında mevcuttur.

Her ne kadar üç kamu bankası tarafından bu kampanya sürdürülmekte ise başvurularınız sadece bir kamu bankası tarafından değerlendirmeye alınmakta ve şartları karşılıyor iseniz bu kamu bankası tarafından işlem yapılmaktadır.

Kredi Başvuru Nereden Yapılır

Bireysel temel ihtiyaç destek kredisi başvurusunda bulunduktan sonra en çok merak edilen konuların başında yapılan kredi başvurusunun sonucunun nasıl öğrenileceği hususudur. Bu konuda bankalar başvurularınızı aldıktan sonra gerekli şartları karşıylayıp karşılayamadığınız hususunu araştırmaktadır. Eğer ki gerekli başvuru şartlarını karşılıyor iseniz banka sizlere sms yolu ile kredi başvuru sonucunuzu iletecektir.

Ülkece ve küresel olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde bireylerin temel ihtiyaçlarını karşılamaları maksadıyla uygulanan bu kredi kampanyasına başvurular oldukça yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Başvurularınızın değerlendirmeye alınıp hızlı bir şekilde tarafınıza dönüş yapılabilmesi için lütfen başvuru kriterlerini araştırarak başvurursanız vakit kaybı yaşamamış olursunuz. Bu şekilde en kısa sürede tarafınıza kredi ödemesi yapılmış olacaktır.

Başvurularınızı lütfen sadece Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası mobil uygulamaları ve resmi siteleri aracılığıyla veyahut şubelerinden bireysel olarak yapınız.

Kredi başvurusunda bulunurken herhangi bir aracı veyahut komisyoncu kullanmayınız. Unutmayın sitemiz sadece bilgilendirme amaçlı hizmet vermektedir. Herhangi bir başvuru veyahut kişisel bilgi talebinde bulunulmamaktadır. Başvuruları bireysel ve şahsen olarak bankalara yapınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli