Yunanistan Ekonomisi 2024’e Doğru Yeniden Yükselişte

Sıradaki içerik:

Yunanistan Ekonomisi 2024’e Doğru Yeniden Yükselişte

Altay’da Şirketleşme İçin Toplantı Heyecanı

19 okunma — 18 Nisan 2024 22:06
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 66216f18cac30

Altay’ın Borç Yükü ve Şirketleşme Çalışmaları

Altay, TFF 2. Lig’e düşecek olmasıyla birlikte 664 milyon 918 bin TL’lik borç yüküyle karşı karşıya. Bu durum, kulübü zorlu bir sürece soktu ve şirketleşme çalışmaları için adımlar atılmasını zorunlu hale getirdi.

Mustafa Denizli Liderliğinde Önemli Toplantı

Kulübün simge isimlerinden Mustafa Denizli önderliğinde, İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek önemli toplantıya, eski başkan Ahmet Taşpınar ve eski yüksek divan kurulu başkanı Ahmet Çoker gibi isimlerin yanı sıra camianın önde gelen isimlerinin katılması bekleniyor.

Şirketleşme İçin Yeniden Kongre Kararı

Geçen ay yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda başkanlık görevine Süleyman Özkaral’ın getirildiği Altay’da, şirketleşme için bir kez daha kongre kararı alınması bekleniyor. Geçen yıl yapılan genel kurulda alınan şirketleşme yetkisi, bir kulüp üyesinin dava açması sonucu rafa kaldırılmıştı.

Genel Kurul Yapısında Değişiklikler Gündemde

Camia büyüklerinin, yıllık aidat ücretini 2 bin 400 TL’ye çıkararak üye sayısını düşürmeyi planladığı öğrenildi. Bu değişikliklerin, kulübün mali yapısını güçlendirmeye yönelik atılan adımlardan sadece biri olduğu belirtiliyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli